Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K.CRNOGORACcc FK Pješčanik
E Tactiek taktika zuti mra
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 54
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 59.7
poor Schieten incredible
weak Passen solid
weak Verdedigen good


1e minuut.
Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu met een sublieme pass. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić schiet op doel. Gurpegui Nausia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.CRNOGORACcc - FK Pješčanik 0:1

4e minuut.
Cosson onderschept slim de pass. Cosson geeft een lange en hoge pass. Daar is Nicolaescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. Gurpegui Nausia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.CRNOGORACcc - FK Pješčanik 0:2

5e minuut.
Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinović onderschept slim de pass. Nicolaescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nicolaescu krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Begović heeft problemen om de bal te vangen. Davidović rent richting de bal. Davidović passt de bal met de wreef. Nicolaescu heeft problemen om de bal te vangen. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Gurpegui Nausia trapt de bal weg. Masleša kopt de bal weg. Liješević is nu in balbezit. Nicolaescu onderschept slim de pass. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Gurpegui Nausia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Hořejší geeft een hoge lob. Inworp. Masleša met de inworp. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Begović passt de bal met de wreef. Davidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić met een sublieme pass. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.CRNOGORACcc - FK Pješčanik 0:3

12e minuut.
Masleša probeert de bal aan de voet te houden. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masleša. De Ornelas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

13e minuut.
Masleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Masleša probeert naar een medespeler te passen. Hořejší is nu in balbezit. Nicolaescu onderschept slim de pass. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Gurpegui Nausia bokst de bal weg.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masleša met een snelle inworp. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. Gurpegui Nausia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.CRNOGORACcc - FK Pješčanik 0:4

23e minuut.
Davidović speelt de bal door. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić passt de bal met de wreef. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Hořejší geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masleša met een snelle inworp. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu schiet op doel. Gurpegui Nausia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.CRNOGORACcc - FK Pješčanik 0:5

30e minuut.
Vidić passt de bal in één keer door. Nicolaescu rent richting de bal. Liješević geeft een hoge lob. Nicolaescu kan de bal niet met de borst controleren. Nicolaescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gurpegui Nausia met een harde bal richting middenveld. Begović kopt de bal weg. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. Gurpegui Nausia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Milinović heeft problemen om de bal te vangen. Vidić is nu in balbezit. Vidić speelt de bal door. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu schiet op doel. Gurpegui Nausia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Begović speelt de bal door. Klungelig pakt Vidić de bal. Krtolica bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić onderschept slim de pass. Vidić schiet op doel. Gurpegui Nausia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Masleša rent richting de bal. Liješević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Masleša raakt geblesseerd tijdens het duel. Zirojević met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Liješević de bal. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Gurpegui Nausia bokst de bal weg.

39e minuut.
Begović is nu in balbezit. Begović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Krtolica de bal onder controle te krijgen. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Masleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Masleša passt de bal zonder na te denken. Dueri is nu in balbezit. Nicolaescu onderschept slim de pass. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krtolica kan de bal niet met de borst controleren. Vidić is nu in balbezit. Vidić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gurpegui Nausia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Milinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić onderschept slim de pass. Zirojević probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nicolaescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. Gurpegui Nausia bokst de bal weg.

45e minuut.
Masleša probeert naar een medespeler te passen. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu passt de bal in één keer door. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hořejší controleert de bal met de borst. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vidić probeert naar een medespeler te passen. Begović bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović geeft de bal voor. Masleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Masleša haalt uit met een fantastische trap. Paal! Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K.CRNOGORACcc 82%, FK Pješčanik 18%.
F.K.CRNOGORACcc - FK Pješčanik 0:5

48e minuut.
Masleša probeert naar een medespeler te passen. Vidić rent richting de bal. Davidović probeert naar een medespeler te passen. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu schiet op doel. Gurpegui Nausia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Heffler heeft problemen om de bal te vangen. Sasin rent richting de bal. Heffler verovert de bal door een tackle van achteren. Heffler geeft een hoge lob. Nicolaescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Vidić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milinović. Vidić raakt geblesseerd tijdens het duel. Davidović met een snel genomen vrije trap. Nicolaescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Gurpegui Nausia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Begović neemt de hoekschop. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.CRNOGORACcc - FK Pješčanik 0:6

58e minuut.
Heffler is nu in balbezit. Heffler geeft de bal voor. Vidić kopt de bal weg. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu schiet op doel. Gurpegui Nausia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap. Gurpegui Nausia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Hořejší geeft de bal voor. Inworp. Masleša met de inworp. Daar is Nicolaescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Gurpegui Nausia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Dueri bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić onderschept slim de pass. Vidić passt de bal zonder na te denken. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Zirojević met een sublieme pass. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu passt de bal in één keer door. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić schiet op doel. Gurpegui Nausia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Begović bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Errázuriz is nu in balbezit. Begović verovert de bal door een tackle van achteren. Begović speelt de bal door. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.CRNOGORACcc - FK Pješčanik 0:7

76e minuut.
Milinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milinović passt de bal zonder na te denken. Nicolaescu is nu in balbezit. Nicolaescu schiet op doel. Gurpegui Nausia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Begović kopt de bal weg. Klungelig pakt Nicolaescu de bal. Dueri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu onderschept slim de pass. Nicolaescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Begović passt de bal in één keer door. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Liješević bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu verovert de bal door een tackle van achteren. Nicolaescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Davidović is nu in balbezit. Dueri is nu in balbezit. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Vidić geeft een lange en hoge pass. Hořejší kopt de bal weg. Masleša bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Gurpegui Nausia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Liješević geeft een hoge lob. Inworp. Zirojević met de inworp. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cosson geeft een lange en hoge pass. Begović probeert naar een medespeler te passen. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.CRNOGORACcc - FK Pješčanik 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K.CRNOGORACcc 81%, FK Pješčanik 19%.
F.K.CRNOGORACcc - FK Pješčanik 0:8