Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ALLAHU_AKBAR Günəşli FC
Kharabagh Tactiek F4-2-3-1
32% Balbezit 68%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.3 gemiddelde waardering 59.1
average Schieten outstanding
weak Passen formidable
average Verdedigen good


3e minuut.
Georgopoulos met een sublieme pass. Kaznějský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaznějský geeft de bal voor. Ayma rent richting de bal. Ayma schiet op doel. Gliszczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Belodedić is nu in balbezit. Sabelli onderschept slim de pass. Sabelli geeft de bal voor. Ayma rent richting de bal. Ayma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Günəşli FC 0:1

10e minuut.
Kobierski kopt de bal weg. Kurach probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayma is nu in balbezit. Ayma draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Günəşli FC 0:2

14e minuut.
Daar is Magginas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magginas speelt de bal door. Klungelig pakt Ayma de bal. Ayma draait met de bal, schiet en ... Gliszczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Günəşli FC 0:3

16e minuut.
Korbut probeert de bal aan de voet te houden. Kaznějský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaznějský geeft de bal voor. Ayma krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Georgopoulos met een sublieme pass. Sabelli probeert naar een medespeler te passen. Magginas met een sublieme pass. Ayma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Günəşli FC 0:4

19e minuut.
Magginas rent richting de bal. Klungelig pakt Magginas de bal. Magginas speelt de bal door. Ayma is nu in balbezit. Ayma draait met de bal, schiet en ... Gliszczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Günəşli FC 0:5

26e minuut.
Doeltrap. Gliszczyński trapt de bal weg van het doel. Kurach kopt de bal weg. Ayma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma schiet op doel. Gliszczyński bokst de bal weg.

30e minuut.
Daar is Eltepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skish is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Magginas neemt de hoekschop. Ayma krijgt zijn hoofd ertegen. Gliszczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Georgopoulos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kaznějský de bal. Kaznějský geeft een hoge lob. Ayma maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Günəşli FC 0:6

39e minuut.
Helpers bereikt de bal nog maar net als eerste. Helpers passt de bal in één keer door. Magginas rent richting de bal. Magginas geeft een hoge lob. Ayma krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Georgopoulos is nu in balbezit. Georgopoulos passt de bal met de wreef. Kaznějský geeft de bal voor. Ayma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gliszczyński trapt de bal weg. Kurach kopt de bal weg. Ayma rent richting de bal. Ayma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kaznějský is nu in balbezit. Kaznějský passt de bal in één keer door. Ayma is nu in balbezit. Ayma draait met de bal, schiet en ... Gliszczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Günəşli FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALLAHU_AKBAR 85%, Günəşli FC 15%.
ALLAHU_AKBAR - Günəşli FC 0:7

46e minuut.
Kaznějský rent richting de bal. Kaznějský passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Eltepe de bal. Ayma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kaznějský geeft de bal voor. Skish probeert naar een medespeler te passen. Kurach speelt de bal door. Magginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magginas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sabelli probeert naar een medespeler te passen. Georgopoulos geeft een hoge lob. Ayma is nu in balbezit. Ayma draait met de bal, schiet en ... Gliszczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kurach is nu in balbezit. Kurach met een sublieme pass. Klungelig pakt Magginas de bal. Magginas geeft de bal voor. Ayma maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Günəşli FC 0:8

59e minuut.
Magdoń met een snelle inworp. Sulikowski speelt de bal door. Eltepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma verovert de bal door een tackle van achteren. Ayma schiet op doel. Paal! Daar is Skish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ayma kan de bal niet met de borst controleren. Ayma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Günəşli FC 0:9

66e minuut.
Eltepe geeft een lange en hoge pass. Ayma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaznějský geeft een lange en hoge pass. Ayma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma schiet op doel. Gliszczyński bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Magginas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ayma springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Gliszczyński trapt de bal weg van het doel. Georgopoulos kopt de bal weg. Ayma is nu in balbezit. Ayma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kaznějský is nu in balbezit. Kaznějský geeft een hoge lob. Daar is Pac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaznějský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaznějský geeft een hoge lob. Paal!

71e minuut.
Sabelli kopt de bal weg. Magginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magginas passt de bal met de wreef. Ayma rent richting de bal. Ayma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Magginas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ayma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Günəşli FC 0:10

75e minuut.
Magginas is nu in balbezit. Magginas met een sublieme pass. Ayma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayma draait met de bal, schiet en ... Gliszczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Günəşli FC 0:11

76e minuut.
Ayma passt de bal met de wreef. Magginas is nu in balbezit. Magginas speelt de bal door. Georgopoulos geeft de bal voor. Ayma krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Günəşli FC 0:12

77e minuut.
Ayma is nu in balbezit. Georgopoulos rent richting de bal. Ayma is nu in balbezit. Ayma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Günəşli FC 0:13

80e minuut.
Kurach probeert naar een medespeler te passen. Magginas rent richting de bal. Magginas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Georgopoulos de bal. Georgopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Georgopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Georgopoulos passt de bal in één keer door. Ayma rent richting de bal. Ayma haalt uit met een fantastische trap. Gliszczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Günəşli FC 0:14

89e minuut.
Gliszczyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Magginas rent richting de bal. Magginas passt de bal met de wreef. Ayma rent richting de bal. Ayma schiet op doel. Gliszczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ALLAHU_AKBAR - Günəşli FC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ALLAHU_AKBAR 87%, Günəşli FC 13%.
ALLAHU_AKBAR - Günəşli FC 0:15