Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAE Satyroi Limassol 92
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 48.6
weak Schieten outstanding
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Bağışkan met een sublieme pass. Shimitras geeft de bal voor. Klungelig pakt Plumb de bal. Tselepis verovert de bal door een tackle van achteren. Tselepis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Daar is Firis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kambur met een sublieme pass. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards draait met de bal, schiet en ... Christofi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Trotter geeft de bal voor. Richards is nu in balbezit. Daar is Kambur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richards is nu in balbezit. Richards haalt uit met een fantastische trap. Bendaşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Zacharatos geeft een lange en hoge pass. Plumb kopt de bal weg. Daar is Gürkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä draait met de bal, schiet en ... Paal! Kambur is nu in balbezit. Kambur haalt uit met een fantastische trap. Bendaşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Richards rent richting de bal. Richards schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAE Satyroi - Limassol 92 0:1

6e minuut.
Lemesios bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards onderschept slim de pass. Richards passt de bal in één keer door. Kambur is nu in balbezit. Kambur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAE Satyroi - Limassol 92 0:2

14e minuut.
Tan kopt de bal weg. Firis is nu in balbezit. Richards verovert de bal door een tackle van achteren. Kambur rent richting de bal. Kambur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tan onderschept slim de pass. Tan met een sublieme pass. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAE Satyroi - Limassol 92 0:3

18e minuut.
Kambur verovert de bal door een tackle van achteren. Kambur met een sublieme pass. Richards is nu in balbezit. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Richards kopt de bal weg. Daar is Zacharatos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kambur is nu in balbezit. Kambur draait met de bal, schiet en ... Bendaşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAE Satyroi - Limassol 92 0:4

23e minuut.
Shimitras probeert naar een medespeler te passen. Kambur is nu in balbezit. Kambur passt de bal zonder na te denken. Richards is nu in balbezit. Richards haalt uit met een fantastische trap. Bendaşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards met een sublieme pass. Kambur is nu in balbezit. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Tan onderschept slim de pass. Tan geeft een hoge lob. Crivăţ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crivăţ geeft de bal voor. Kambur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAE Satyroi - Limassol 92 0:5

34e minuut.
Trotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mevsimler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trotter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trotter met een snel genomen vrije trap. Kambur springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Zacharatos heeft problemen om de bal te vangen. Kambur is nu in balbezit. Zacharatos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zacharatos krijgt een gele kaart. Kambur raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Crivăţ neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tan kopt de bal weg. Christofi heeft problemen om de bal te vangen. Kambur is nu in balbezit. Kambur haalt uit met een fantastische trap. Bendaşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAE Satyroi - Limassol 92 0:6

43e minuut.
Christofi kopt de bal weg. Gürkan is nu in balbezit. Mellilä onderschept slim de pass. Mellilä geeft een hoge lob. Richards springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zacharatos heeft problemen om de bal te vangen. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bendaşan met een harde bal richting middenveld. Richards kopt de bal weg. Kambur is nu in balbezit. Kambur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAE Satyroi 82%, Limassol 92 18%.
PAE Satyroi - Limassol 92 0:6

47e minuut.
Richards is nu in balbezit. Kambur rent richting de bal. Kambur passt de bal in één keer door. Mellilä probeert de bal met de borst te controleren. Mellilä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAE Satyroi - Limassol 92 0:7

48e minuut.
Trotter heeft problemen om de bal te vangen. Trotter geeft een lange en hoge pass. Richards kopt de bal weg. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur draait met de bal, schiet en ... Bendaşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Crivăţ geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kambur rent richting de bal. Kambur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAE Satyroi - Limassol 92 0:8

50e minuut.
Crivăţ passt de bal met de wreef. Trotter is nu in balbezit. Trotter geeft een lange en hoge pass. Richards rent richting de bal. Richards haalt uit met een fantastische trap. Bendaşan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PAE Satyroi - Limassol 92 0:9

51e minuut.
Mevsimler met een sublieme pass. Tselepis speelt de bal door. Daar is Lemesios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kambur is nu in balbezit. Kambur schiet op doel. Bendaşan bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan speelt de bal door. Christofi geeft een lange en hoge pass. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAE Satyroi - Limassol 92 0:10

55e minuut.
Zacharatos rent richting de bal. Zacharatos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crivăţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mellilä geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Bendaşan trapt de bal weg. Richards is nu in balbezit. Richards haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAE Satyroi - Limassol 92 0:11

57e minuut.
Moriggi speelt de bal door. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards passt de bal met de wreef. Kambur is nu in balbezit. Kambur haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Jongh met een snelle inworp. Moriggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moriggi passt de bal zonder na te denken. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Richards is nu in balbezit. Richards passt de bal in één keer door. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur schiet op doel. Bendaşan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAE Satyroi - Limassol 92 0:12

64e minuut.
Klungelig pakt Tan de bal. Tan speelt de bal door. Richards is nu in balbezit. Richards haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAE Satyroi - Limassol 92 0:13

65e minuut.
Tselepis heeft problemen om de bal te vangen. Tselepis met een sublieme pass. Firis is nu in balbezit. Kambur verovert de bal door een tackle van achteren. Kambur draait met de bal, schiet en ... Bendaşan bokst de bal weg.

66e minuut.
Bendaşan met een harde bal richting middenveld. Jongh kopt de bal weg. Lemesios heeft problemen om de bal te vangen. Richards rent richting de bal. Richards draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Jongh verovert de bal door een tackle van achteren. Jongh geeft een hoge lob. Kambur probeert de bal met de borst te controleren. Kambur schiet op doel. Bendaşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PAE Satyroi - Limassol 92 0:14

71e minuut.
Mellilä heeft problemen om de bal te vangen. Mellilä passt de bal zonder na te denken. Gürkan speelt de bal door. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bendaşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Jongh is nu in balbezit. Jongh passt de bal zonder na te denken. Kambur met een sublieme pass. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bendaşan probeert wanhopig de bal te grijpen. Richards rent richting de bal. Richards schiet op doel. Bendaşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tan probeert naar een medespeler te passen. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur passt de bal met de wreef. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAE Satyroi - Limassol 92 0:15

77e minuut.
Moriggi probeert naar een medespeler te passen. Jongh rent richting de bal. Jongh geeft een hoge lob. Mellilä heeft problemen om de bal te vangen. Mellilä draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PAE Satyroi - Limassol 92 0:16

78e minuut.
Mevsimler met een sublieme pass. Tselepis rent richting de bal. Tselepis passt de bal in één keer door. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Bendaşan trapt de bal weg van het doel. Tan kopt de bal weg. Kambur rent richting de bal. Kambur draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Kambur is nu in balbezit. Christofi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kambur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kambur legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
PAE Satyroi - Limassol 92 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAE Satyroi 74%, Limassol 92 26%.
PAE Satyroi - Limassol 92 0:17