Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sakarya Akrites APOEL
Normal Tactiek AU79
44% Balbezit 56%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 54.7
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Ivošić is nu in balbezit. Ivošić speelt de bal door. Tümen is nu in balbezit. Tümen schiet op doel. Solomou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakarya Akrites - APOEL 0:1

8e minuut.
Okkarides geeft de bal voor. Aloneftis kopt de bal weg. Michaelides heeft problemen om de bal te vangen. Ivošić is nu in balbezit. Ivošić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Ivošić rent richting de bal. Ivošić passt de bal zonder na te denken. Daar is Tümen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tümen haalt uit met een fantastische trap. Solomou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakarya Akrites - APOEL 0:2

15e minuut.
Skannavias rent richting de bal. Skannavias probeert naar een medespeler te passen. Tümen rent richting de bal. Tümen haalt uit met een fantastische trap. Çağırgan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solomou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Andrenacci met een sublieme pass. Daar is Ivošić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michaelides rent richting de bal. Ivošić onderschept slim de pass. Ivošić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Andrenacci kan de bal niet met de borst controleren. Andrenacci passt de bal met de wreef. Tümen speelt de bal door. Ivošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivošić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ivošić passt de bal zonder na te denken. Andrenacci probeert naar een medespeler te passen. Ivošić is nu in balbezit. Ivošić draait met de bal, schiet en ... Solomou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakarya Akrites - APOEL 0:3

28e minuut.
Klungelig pakt Tümen de bal. Michaelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivošić onderschept slim de pass. Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Andrenacci geeft de bal voor. Liogas is nu in balbezit. Ivošić verovert de bal door een tackle van achteren. Ivošić haalt uit met een fantastische trap. Solomou werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Tümen heeft problemen om de bal te vangen. Tümen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakarya Akrites - APOEL 0:4

32e minuut.
Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekingen geeft een lange en hoge pass. Ivošić rent richting de bal. Ivošić draait met de bal, schiet en ... Solomou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakarya Akrites - APOEL 0:5

34e minuut.
Kabus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Liogas de bal. Tümen rent richting de bal. Tümen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ivošić is nu in balbezit. Liogas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ivošić raakt geblesseerd tijdens het duel. Tümen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Solomou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakarya Akrites - APOEL 0:6

43e minuut.
Sezenler speelt de bal door. Tümen rent richting de bal. Çağırgan rent richting de bal. Ivošić verovert de bal door een tackle van achteren. Ivošić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakarya Akrites - APOEL 0:7

44e minuut.
Ekingen is nu in balbezit. Ekingen passt de bal in één keer door. Andrenacci met een sublieme pass. Ivošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivošić schiet op doel. Solomou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakarya Akrites 83%, APOEL 17%.
Sakarya Akrites - APOEL 0:7

47e minuut.
Tümen is nu in balbezit. Ivošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivošić passt de bal met de wreef. Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen draait met de bal, schiet en ... Solomou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakarya Akrites - APOEL 0:8

48e minuut.
Kaçar geeft een hoge lob. Kabus controleert de bal met de borst. Andrenacci speelt de bal door. Tümen is nu in balbezit. Tümen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakarya Akrites - APOEL 0:9

52e minuut.
Ekingen speelt de bal door. Andrenacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrenacci passt de bal met de wreef. Ivošić rent richting de bal. Ivošić schiet op doel. Solomou bokst de bal weg.

56e minuut.
Tümen heeft problemen om de bal te vangen. Ekingen geeft de bal voor. Çağırgan rent richting de bal. Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tümen is nu in balbezit. Ekingen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekingen speelt de bal door. Ivošić is nu in balbezit. Ivošić schiet op doel. Solomou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakarya Akrites - APOEL 0:10

61e minuut.
Ekingen met een sublieme pass. Klungelig pakt Tümen de bal. Andrenacci met een sublieme pass. Ivošić is nu in balbezit. Ivošić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakarya Akrites - APOEL 0:11

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skannavias met de inworp. Ivošić rent richting de bal. Ivošić draait met de bal, schiet en ... Solomou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakarya Akrites - APOEL 0:12

67e minuut.
Solomou trapt de bal weg. Andrenacci probeert de bal met de borst te controleren. Andrenacci met een sublieme pass. Ivošić heeft problemen om de bal te vangen. Ivošić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ekingen kopt de bal weg. Andrenacci is nu in balbezit. Andrenacci passt de bal zonder na te denken. Ivošić is nu in balbezit. Ivošić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Michaelides is nu in balbezit. Ivošić onderschept slim de pass. Ivošić geeft de bal voor. Klungelig pakt Tümen de bal. Tümen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Skannavias geeft een lange en hoge pass. Çağırgan kopt de bal weg. Ekingen geeft een lange en hoge pass. Tümen rent richting de bal. Tümen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kabus probeert naar een medespeler te passen. Ekingen is nu in balbezit. Ekingen passt de bal met de wreef. Tümen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tümen schiet op doel. Solomou bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Ekingen geeft de bal voor. Daar is Ivošić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michaelides rent richting de bal. Ivošić verovert de bal door een tackle van achteren. Ivošić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kabus rent richting de bal. Kabus geeft de bal voor. Daar is Liogas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tümen is nu in balbezit. Tümen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ivošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivošić geeft de bal voor. Tümen is nu in balbezit. Tümen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Liogas heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ekingen met een snelle inworp. Andrenacci heeft problemen om de bal te vangen. Andrenacci passt de bal in één keer door. Ivošić is nu in balbezit. Ivošić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Çağırgan geeft een hoge lob. Okkarides rent richting de bal. Okkarides passt de bal in één keer door. Ivošić rent richting de bal. Ivošić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Tümen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tümen probeert naar een medespeler te passen. Ivošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivošić schiet op doel. Solomou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sakarya Akrites - APOEL 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sakarya Akrites 88%, APOEL 12%.
Sakarya Akrites - APOEL 0:13