Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asfar Senedin Tunis Warriors
Normal Tactiek champs
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 69
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 49.3
poor Schieten formidable
poor Passen solid
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Albano is nu in balbezit. Albano passt de bal zonder na te denken. Frydecki heeft problemen om de bal te vangen. Frydecki draait met de bal, schiet en ... Melki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Frydecki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Senedin - Tunis Warriors 0:1

3e minuut.
Nabli probeert naar een medespeler te passen. Ben Jdidia heeft problemen om de bal te vangen. Ben Jdidia met een sublieme pass. Frydecki rent richting de bal. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Vucelja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vucelja passt de bal zonder na te denken. Daar is Albano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Mnakri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haddar verovert de bal door een tackle van achteren. Haddar speelt de bal door. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Akköşe passt de bal met de wreef. Sellami heeft problemen om de bal te vangen. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki draait met de bal, schiet en ... Melki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Senedin - Tunis Warriors 0:2

13e minuut.
Vucelja kopt de bal weg. Klungelig pakt Albano de bal. Akköşe probeert naar een medespeler te passen. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Melki met een harde bal richting middenveld. Mnakri kopt de bal weg. Haddar speelt de bal door. Albano rent richting de bal. Albano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Melki trapt de bal weg van het doel. Inworp. Vucelja met de inworp. Albano rent richting de bal. Albano draait met de bal, schiet en ... Melki bokst de bal weg.

21e minuut.
Doeltrap. Sellami met een harde bal richting middenveld. Vucelja kopt de bal weg. Klungelig pakt Frydecki de bal. Frydecki draait met de bal, schiet en ... Melki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sellami speelt de bal door. Frydecki heeft problemen om de bal te vangen. Frydecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Senedin - Tunis Warriors 0:3

23e minuut.
Klungelig pakt Frydecki de bal. Akköşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköşe passt de bal met de wreef. Albano is nu in balbezit. Albano haalt uit met een fantastische trap. Melki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Tebet de bal. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Melki trapt de bal weg. Inworp. Vucelja met de inworp. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Dharah geeft een lange en hoge pass. Tamir kopt de bal weg. Klungelig pakt Frydecki de bal. Akköşe rent richting de bal. Akköşe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Derbal rent richting de bal. Tamir verovert de bal door een tackle van achteren. Akköşe geeft de bal voor. Albano rent richting de bal. Albano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Senedin - Tunis Warriors 0:4

26e minuut.
Daar is Ben Jdidia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Jdidia probeert naar een medespeler te passen. Dharah bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki verovert de bal door een tackle van achteren. Frydecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Derbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki verovert de bal door een tackle van achteren. Frydecki speelt de bal door. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Akköşe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akköşe speelt de bal door. Albano is nu in balbezit. Frydecki rent richting de bal. Frydecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Akköşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköşe passt de bal met de wreef. Albano rent richting de bal. Albano draait met de bal, schiet en ... Melki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Tamir speelt de bal door. Akköşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköşe passt de bal met de wreef. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano draait met de bal, schiet en ... Melki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Senedin - Tunis Warriors 0:5

35e minuut.
Bouchioua probeert naar een medespeler te passen. Haddar geeft een hoge lob. Frydecki kopt de bal weg. Albano is nu in balbezit. Albano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tebet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Albano met een snelle inworp. Akköşe geeft de bal voor. Daar is Sellami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melki bokst de bal weg. Frydecki is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Albano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Akköşe krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Senedin - Tunis Warriors 0:6

40e minuut.
Sellami kopt de bal weg. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki geeft een hoge lob. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano schiet op doel. Melki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Akköşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköşe passt de bal met de wreef. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Frydecki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Senedin - Tunis Warriors 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asfar Senedin 90%, Tunis Warriors 10%.
Asfar Senedin - Tunis Warriors 0:7

46e minuut.
Daar is Akköşe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akköşe probeert naar een medespeler te passen. Frydecki is nu in balbezit. Frydecki haalt uit met een fantastische trap. Melki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Tamir geeft een lange en hoge pass. Frydecki rent richting de bal. Sellami begaat een overtreding. Frydecki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Frydecki kan niet meer verder spelen. Sellami geeft de bal voor. Fili komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Akköşe neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Melki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Senedin - Tunis Warriors 0:8

49e minuut.
Akköşe speelt de bal door. Fili is nu in balbezit. Daar is Fili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fili haalt uit met een fantastische trap. Melki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Senedin - Tunis Warriors 0:9

51e minuut.
Tamir rent richting de bal. Tamir passt de bal zonder na te denken. Akköşe speelt de bal door. Klungelig pakt Albano de bal. Albano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Melki trapt de bal weg. Tamir kopt de bal weg. Fili rent richting de bal. Fili haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bouchioua verovert de bal door een tackle van achteren. Tamir geeft een hoge lob. Fili kopt de bal weg. Albano rent richting de bal. Albano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Fili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akköşe rent richting de bal. Akköşe passt de bal zonder na te denken. Albano is nu in balbezit. Albano schiet op doel. Melki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Senedin - Tunis Warriors 0:10

56e minuut.
Vucelja met een sublieme pass. Akköşe speelt de bal door. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano schiet op doel. Melki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fili is nu in balbezit. Fili draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fili bereikt de bal nog maar net als eerste. Fili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Senedin - Tunis Warriors 0:11

59e minuut.
Akköşe bereikt de bal nog maar net als eerste. Akköşe schiet op doel. Daar is Sellami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fili is nu in balbezit. Fili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Senedin - Tunis Warriors 0:12

61e minuut.
Klungelig pakt Albano de bal. Albano passt de bal met de wreef. Fili is nu in balbezit. Fili haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tebet de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sellami rent richting de bal. Sellami geeft de bal voor. Vucelja kopt de bal weg. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Melki met een harde bal richting middenveld. Tamir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamir speelt de bal door. Albano rent richting de bal. Albano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fekih met een snelle inworp. Albano rent richting de bal. Albano passt de bal zonder na te denken. Fili rent richting de bal. Fili schiet op doel. Melki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tebet speelt de bal door. Daar is Albano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tamir onderschept slim de pass. Tamir met een sublieme pass. Albano rent richting de bal. Fili is nu in balbezit. Fili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Tamir kopt de bal weg. Akköşe is nu in balbezit. Akköşe passt de bal in één keer door. Albano rent richting de bal. Albano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sellami rent richting de bal. Albano onderschept slim de pass. Fili bereikt de bal nog maar net als eerste. Fili draait met de bal, schiet en ... Melki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Senedin - Tunis Warriors 0:13

76e minuut.
Vucelja probeert naar een medespeler te passen. Akköşe rent richting de bal. Akköşe passt de bal in één keer door. Fili bereikt de bal nog maar net als eerste. Fili schiet op doel. Melki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano onderschept slim de pass. Albano probeert naar een medespeler te passen. Fili is nu in balbezit. Fili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tamir heeft problemen om de bal te vangen. Tamir met een sublieme pass. Albano is nu in balbezit. Fili rent richting de bal. Fili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Albano rent richting de bal. Albano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fili de bal. Fili haalt uit met een fantastische trap. Melki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Senedin - Tunis Warriors 0:14

82e minuut.
Fili met de inworp. Akköşe is nu in balbezit. Akköşe passt de bal in één keer door. Daar is Albano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Vucelja verovert de bal door een tackle van achteren. Vucelja met een sublieme pass. Akköşe met een sublieme pass. Fili rent richting de bal. Fili draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Albano rent richting de bal. Akköşe speelt de bal door. Klungelig pakt Vucelja de bal. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano met een sublieme pass. Fili rent richting de bal. Fili schiet op doel. Melki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Asfar Senedin - Tunis Warriors 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asfar Senedin 85%, Tunis Warriors 15%.
Asfar Senedin - Tunis Warriors 0:15