Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zulmet Karori Badıl Alfa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Ramadan geeft een hoge lob. Haytham rent richting de bal. Haytham passt de bal met de wreef. Rais rent richting de bal. Rais schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Fakhr-al-din met een sublieme pass. Yaseen is nu in balbezit. Yaseen passt de bal in één keer door. Ghassan is nu in balbezit. Ghassan schiet op doel. Abd-al-Wahab kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Fakhr-al-din met een sublieme pass. Yaseen is nu in balbezit. Yaseen passt de bal met de wreef. Ghassan rent richting de bal. Ghassan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Abd-al-Wahab met een harde bal richting middenveld. Mido kopt de bal weg. Klungelig pakt Bakri de bal. Rais rent richting de bal. Rais draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mhadmi rent richting de bal. Suhayl onderschept slim de pass. Suhayl probeert naar een medespeler te passen. Abir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Asma geeft een hoge lob. Ghassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghassan is nu in balbezit. Ghassan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Yaseen passt de bal zonder na te denken. Asma rent richting de bal. Met opzet legt Abir zijn tegenspeler op de grond. Abir krijgt een gele kaart.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abd-al-Wahab trapt de bal weg van het doel. Rais kopt de bal weg. Abir probeert de bal aan de voet te houden. Abir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Karori 37%, Badıl Alfa 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zulmet Karori - Badıl Alfa 0:0

46e minuut.
Sadiq controleert de bal met de borst. Sadiq speelt de bal door. Asma is nu in balbezit. Rais verovert de bal door een tackle van achteren. Rais haalt uit met een fantastische trap. Mkadmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Asma bereikt de bal nog maar net als eerste. Abir verovert de bal door een tackle van achteren. Abir passt de bal met de wreef. Rais is nu in balbezit. Rais haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zulmet Karori - Badıl Alfa 1:0

65e minuut.
Sadiq is nu in balbezit. Sadiq geeft een lange en hoge pass. Daar is Nijhhuis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rais rent richting de bal. Rais haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bakri is nu in balbezit. Ramadan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bakri raakt geblesseerd tijdens het duel. Bakri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ghassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghassan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ramadan probeert naar een medespeler te passen. Abir bereikt de bal nog maar net als eerste. Abir met een sublieme pass. Rais is nu in balbezit. Rais draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zulmet Karori 25%, Badıl Alfa 75%.
Zulmet Karori - Badıl Alfa 1:0