Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ahmar Samak nnssrr
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 29.4
weak Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Shakir verovert de bal door een tackle van achteren. Shakir speelt de bal door. Althaus is nu in balbezit. Althaus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahmar Samak - nnssrr 0:1

10e minuut.
Khayri onderschept slim de pass. Khayri geeft een lange en hoge pass. Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec schiet op doel. Yasin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahmar Samak - nnssrr 0:2

13e minuut.
Shakir passt de bal met de wreef. Kabella rent richting de bal. Kabella met een sublieme pass. Daar is Nizar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nizar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ouhssine geeft de bal voor. Khalil rent richting de bal. Khalil passt de bal zonder na te denken. Nizar rent richting de bal. Nizar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Daar is Muhammad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Althaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Althaus geeft een lange en hoge pass. Lipiec krijgt zijn hoofd ertegen. Yasin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

40e minuut.
Radwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radwan probeert naar een medespeler te passen. Althaus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lipiec de bal. Lipiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahmar Samak - nnssrr 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahmar Samak 56%, nnssrr 44%.
Ahmar Samak - nnssrr 0:3

47e minuut.
Teldjoun kopt de bal weg. Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec speelt de bal door. Althaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Althaus schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ahmar Samak - nnssrr 0:4

49e minuut.
Radwan is nu in balbezit. Radwan speelt de bal door. Althaus is nu in balbezit. Mhadmi rent richting de bal. Mhadmi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Najib bereikt de bal nog maar net als eerste. Najib geeft de bal voor. Althaus rent richting de bal. Althaus schiet op doel. Ayub probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Teldjoun de bal. Teldjoun geeft een hoge lob. Lipiec kopt de bal weg. Althaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Althaus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Yasin trapt de bal weg. Najib kopt de bal weg. Ouhssine geeft een lange en hoge pass. Nizar is nu in balbezit. Nizar schiet op doel. Alami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ahmar Samak - nnssrr 1:4

62e minuut.
Shakir rent richting de bal. Shakir geeft een lange en hoge pass. Montalbán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nizar rent richting de bal. Nizar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Kabella is nu in balbezit. Khayri verovert de bal door een tackle van achteren. Khayri probeert naar een medespeler te passen. Lipiec is nu in balbezit. Lipiec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Radwan rent richting de bal. Shakir onderschept slim de pass. Shakir passt de bal zonder na te denken. Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ouhssine is nu in balbezit. Lipiec verovert de bal door een tackle van achteren. Lipiec speelt de bal door. Althaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Althaus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Shakir is nu in balbezit. Shakir met een sublieme pass. Ouhssine is nu in balbezit. Althaus onderschept slim de pass. Althaus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ahmar Samak 50%, nnssrr 50%.
Ahmar Samak - nnssrr 1:4