Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La massia ES C.D Rayo Vallecano
pep2 Tactiek destruccion
39% Balbezit 61%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
35.9 gemiddelde waardering 57.7
average Schieten good
average Passen formidable
good Verdedigen average


4e minuut.
Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokołowski met een sublieme pass. Rothen probeert naar een medespeler te passen. Sooväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sooväli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Finta bereikt de bal nog maar net als eerste. Finta speelt de bal door. Rothen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothen geeft een lange en hoge pass. León maakt een snoekduik en kopt de bal. Lemański bokst de bal weg.

10e minuut.
Gowin rent richting de bal. Sokołowski onderschept slim de pass. Sokołowski passt de bal zonder na te denken. Sooväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sooväli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La massia ES - C.D Rayo Vallecano 0:1

14e minuut.
Prisco rent richting de bal. Sokołowski onderschept slim de pass. Sokołowski geeft een lange en hoge pass. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La massia ES - C.D Rayo Vallecano 0:2

19e minuut.
Klungelig pakt Bellido de bal. Bellido passt de bal in één keer door. Pimentel speelt de bal door. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sooväli passt de bal in één keer door. León is nu in balbezit. León passt de bal met de wreef. Rothen is nu in balbezit. Rothen geeft de bal voor. Lemański bokst de bal weg. Sooväli probeert de bal met de borst te controleren. Lemański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kouroupakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouroupakis passt de bal in één keer door. Sokołowski geeft een hoge lob. Sooväli maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pimentel probeert naar een medespeler te passen. Bayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sooväli verovert de bal door een tackle van achteren. Sooväli draait met de bal, schiet en ... Lemański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La massia ES - C.D Rayo Vallecano 0:3

29e minuut.
Lemański met een sublieme pass. Bellido met een sublieme pass. Rothen rent richting de bal. Rothen geeft een lange en hoge pass. Sooväli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pimentel passt de bal in één keer door. Sooväli is nu in balbezit. Sooväli haalt uit met een fantastische trap. Kouroupakis probeert de bal aan de voet te houden. Lemański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La massia ES - C.D Rayo Vallecano 0:4

38e minuut.
Rothen met een sublieme pass. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel probeert naar een medespeler te passen. León rent richting de bal. León haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La massia ES 91%, C.D Rayo Vallecano 9%.
La massia ES - C.D Rayo Vallecano 0:4

46e minuut.
Tandecki met een sublieme pass. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel met een sublieme pass. Sooväli rent richting de bal. Sooväli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La massia ES - C.D Rayo Vallecano 0:5

48e minuut.
Finta passt de bal zonder na te denken. Daar is Prisco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pimentel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sooväli de bal. Sooväli draait met de bal, schiet en ... Lemański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Pimentel rent richting de bal. Pimentel geeft een lange en hoge pass. Sooväli bereikt de bal nog maar net als eerste. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La massia ES - C.D Rayo Vallecano 0:6

56e minuut.
Pimentel probeert naar een medespeler te passen. Bayrak onderschept slim de pass. León rent richting de bal. León draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La massia ES - C.D Rayo Vallecano 0:7

57e minuut.
Bayrak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rothen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellido kan de bal niet met de borst controleren. Bellido geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Sooväli geeft een hoge lob. Daar is Sandu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rothen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rothen geeft een hoge lob. Sooväli kopt de bal weg. Lemański bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La massia ES - C.D Rayo Vallecano 0:8

60e minuut.
Amsterdamski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rothen de bal. Rothen passt de bal met de wreef. León is nu in balbezit. León draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Bellido verovert de bal door een tackle van achteren. Sooväli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokołowski probeert naar een medespeler te passen. León rent richting de bal. León schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La massia ES - C.D Rayo Vallecano 0:9

69e minuut.
Bellido rent richting de bal. Bellido met een sublieme pass. Rothen rent richting de bal. Rothen geeft een hoge lob. Sooväli springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rothen rent richting de bal. Rothen met een sublieme pass. León is nu in balbezit. León draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La massia ES - C.D Rayo Vallecano 0:10

76e minuut.
Sandu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Feliciano komt het veld opgelopen. Rothen met een snelle inworp. Sokołowski probeert naar een medespeler te passen. Rothen is nu in balbezit. Rothen geeft een hoge lob. Kouroupakis probeert de bal met de borst te controleren. Lemański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Pimentel speelt de bal door. Sokołowski rent richting de bal. Sokołowski passt de bal zonder na te denken. Sooväli is nu in balbezit. Sooväli draait met de bal, schiet en ... Lemański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Inworp. Amsterdamski met de inworp. Rothen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sooväli de bal. Sooväli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pimentel kopt de bal weg. Daar is Gowin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellido speelt de bal door. Sooväli rent richting de bal. Sooväli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La massia ES - C.D Rayo Vallecano 0:11

87e minuut.
Pimentel passt de bal met de wreef. Sooväli rent richting de bal. Kouroupakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sooväli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sooväli neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
La massia ES - C.D Rayo Vallecano 0:12

89e minuut.
Rothen passt de bal met de wreef. Sokołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokołowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pimentel de bal. Pimentel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lemański trapt de bal weg. Finta kopt de bal weg. Pimentel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sooväli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sooväli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La massia ES 90%, C.D Rayo Vallecano 10%.
La massia ES - C.D Rayo Vallecano 0:12