Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LatinGol Clash[FC]
FiTrTw-v1.0 Tactiek 442-Elastic
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
9 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
60.2 gemiddelde waardering 56.6
very good Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
De la Puente probeert naar een medespeler te passen. Chang heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stournaras. Stournaras krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Kubiński geeft een lange en hoge pass. Morgado probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De la Rosa met de inworp. Tascón geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubiński rent richting de bal. Kubiński geeft een hoge lob. De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Puente draait met de bal, schiet en ... Morgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Villalobos is nu in balbezit. Villalobos schiet op doel. Guitton heeft problemen om de bal te vangen. Stournaras rent richting de bal. Stournaras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Darcourt rent richting de bal. De la Puente onderschept slim de pass. Noa met een sublieme pass. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente schiet op doel. Morgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Noa geeft een hoge lob. Inworp. Tascón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De la Rosa geeft een lange en hoge pass. De la Puente krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 33%, Clash[FC] 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LatinGol - Clash[FC] 0:0

52e minuut.
Kubiński rent richting de bal. Kubiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Noa de bal. De la Puente rent richting de bal. De la Puente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LatinGol - Clash[FC] 1:0

54e minuut.
Sütöri kopt de bal weg. De la Puente is nu in balbezit. Stankowicz geeft de bal voor. De la Puente geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Darcourt de bal onder controle te krijgen. Morgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Roca met een sublieme pass. Klungelig pakt De la Rosa de bal. De la Rosa geeft de bal voor. De la Puente springt en kopt de bal. Paal!

74e minuut.
Villalobos speelt de bal door. Roca geeft de bal voor. Tompos verovert de bal door een tackle van achteren. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Alarcón onderschept slim de pass. Györe onderschept slim de pass. Györe geeft de bal voor. De la Puente is nu in balbezit. De la Puente draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LatinGol 33%, Clash[FC] 67%.
LatinGol - Clash[FC] 1:0