Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 00:59
  • Bekerwedstrijd: Copa Cuba
  • Stadion: Giuseppe Meazza
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 30426
Red Bull Marianao FC
2mids Tactiek Form 5-4WI-1 EO
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
70.4 gemiddelde waardering 70.8
very good Schieten formidable
formidable Passen outstanding
brilliant Verdedigen outstanding


14e minuut.
Klungelig pakt Brzóska de bal. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Deegan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Deegan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
O`Reilly is nu in balbezit. Igelmeier rent richting de bal. Igelmeier geeft de bal voor. Lemos geeft de bal voor. O`Reilly krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Brzóska kopt de bal weg. Villena met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kruszczyński de bal onder controle te krijgen. O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly schiet op doel. Iser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Chávez met een sublieme pass. Sosa geeft een lange en hoge pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. Bartolomé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull - Marianao FC 1:0

45e minuut.
Klungelig pakt Villena de bal. Villena speelt de bal door. Brzóska is nu in balbezit. Brzóska geeft een lange en hoge pass. O`Reilly krijgt zijn hoofd ertegen. Iser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull 60%, Marianao FC 40%.
Red Bull - Marianao FC 1:0

47e minuut.
Demurtas geeft een lange en hoge pass. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sosa. Sosa krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Aparicio speelt de bal door. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa passt de bal in één keer door. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cervantes met een snelle inworp. Villena speelt de bal door. Brzóska rent richting de bal. Brzóska geeft de bal voor. O`Reilly maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull 56%, Marianao FC 44%.
Red Bull - Marianao FC 1:0