Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ali Bola yoq Koyil Bino
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Daar is Vokiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vokiyev passt de bal in één keer door. Tufilganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ali Bola yoq - Koyil Bino 0:1

17e minuut.
Zaqirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaqirov draait met de bal, schiet en ... Mursonov speelt de bal door. Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vokiyev met een sublieme pass. Liqinov rent richting de bal. Liqinov passt de bal in één keer door. Latiqarov is nu in balbezit. Latiqarov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Vokiyev is nu in balbezit. Zaqirov onderschept slim de pass. Zaqirov speelt de bal door. Maydanov is nu in balbezit. Maydanov haalt uit met een fantastische trap. Irisov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Maydanov rent richting de bal. Vokiyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maydanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nisupov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kiyimov de bal. Olkirov met een sublieme pass. Liqinov is nu in balbezit. Liqinov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sardiqov met een snelle inworp. Kazilov is nu in balbezit. Latiqarov rent richting de bal. Latiqarov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Liqinov is nu in balbezit. Liqinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ali Bola yoq - Koyil Bino 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ali Bola yoq 58%, Koyil Bino 42%.
Ali Bola yoq - Koyil Bino 0:2

46e minuut.
Jindogayev controleert de bal met de borst. Latiqarov is nu in balbezit. Jindogayev begaat een overtreding. Jindogayev krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Jindogayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Latiqarov is nu in balbezit. Latiqarov speelt de bal door. Liqinov rent richting de bal. Liqinov draait met de bal, schiet en ... Ratibarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ali Bola yoq - Koyil Bino 0:3

55e minuut.
Vokiyev is nu in balbezit. Vokiyev geeft de bal voor. Tufilganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov onderschept slim de pass. Liqinov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Mursonov is nu in balbezit. Zaqirov rent richting de bal. Mursonov verovert de bal door een tackle van achteren. Zaqirov rent richting de bal. Zaqirov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maydanov rent richting de bal. Maydanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Nisupov passt de bal in één keer door. Maydanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaqirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaqirov haalt uit met een fantastische trap. Irisov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Vokiyev passt de bal in één keer door. Latiqarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufilganov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tufilganov krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Olkirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkirov geeft een lange en hoge pass. Jindogayev kopt de bal weg. Maydanov is nu in balbezit. Maydanov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tufilganov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ali Bola yoq - Koyil Bino 1:3

81e minuut.
Jindogayev speelt de bal door. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov speelt de bal door. Maydanov is nu in balbezit. Maydanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ali Bola yoq 51%, Koyil Bino 49%.
Ali Bola yoq - Koyil Bino 1:3