Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nady Jamal Racing Club Carroubier 27
Normal Tactiek diamandbase
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 26.1
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Awadi geeft een lange en hoge pass. Beloufa is nu in balbezit. Fedhi speelt de bal door. Sadi rent richting de bal. Sadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Awadi rent richting de bal. Aïn verovert de bal door een tackle van achteren. Aïn passt de bal in één keer door. Aruj is nu in balbezit. Aruj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Jamal - Racing Club Carroubier 27 1:0

32e minuut.
Kaddache bereikt de bal nog maar net als eerste. Harkouk verovert de bal door een tackle van achteren. Harkouk met een sublieme pass. Aïn rent richting de bal. Aïn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Jamal - Racing Club Carroubier 27 2:0

33e minuut.
Bouhired probeert naar een medespeler te passen. Soltane rent richting de bal. Soltane passt de bal met de wreef. Sadi is nu in balbezit. Sadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady Jamal 54%, Racing Club Carroubier 27 46%.
Nady Jamal - Racing Club Carroubier 27 2:0

55e minuut.
Beloufa kopt de bal weg. Daar is Bensaïd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liegeon rent richting de bal. Bensaïd verovert de bal door een tackle van achteren. Bensaïd schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bensaïd passt de bal zonder na te denken. Gemmrich is nu in balbezit. Gemmrich speelt de bal door. Sadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bensaïd heeft problemen om de bal te vangen. Bensaïd met een sublieme pass. Awadi probeert naar een medespeler te passen. Ech-Chergui geeft een hoge lob. Sadi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ouadah passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaddache met de inworp. Aïn is nu in balbezit. Aïn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nady Jamal - Racing Club Carroubier 27 3:0

89e minuut.
Ech-Chergui kopt de bal weg. Awadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gemmrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Aïn is nu in balbezit. Aïn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Aïn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zafour komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nady Jamal 52%, Racing Club Carroubier 27 48%.
Nady Jamal - Racing Club Carroubier 27 3:0