Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UDMUR Dikke Moat`n
Maggie Q Tactiek 2C2W1M2M2F1F
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
63.6 gemiddelde waardering 61.8
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Srdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdić probeert naar een medespeler te passen. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - Dikke Moat`n 1:0

6e minuut.
Spătariu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Milion met een snelle inworp. Liguori bereikt de bal nog maar net als eerste. Liguori geeft een lange en hoge pass. Konowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Srdić is nu in balbezit. Srdić geeft een hoge lob. Větrovec kan de bal niet met de borst controleren. Susuzdere is nu in balbezit. Susuzdere schiet op doel. Konowalczyk bokst de bal weg.

14e minuut.
Kunduracı onderschept slim de pass. Kunduracı probeert naar een medespeler te passen. Liguori bereikt de bal nog maar net als eerste. Liguori geeft de bal voor. Susuzdere krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Liguori passt de bal in één keer door. Susuzdere bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Spătariu ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Spătariu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Susuzdere is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Susuzdere kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - Dikke Moat`n 2:0

18e minuut.
Kunduracı met een sublieme pass. Srdić heeft problemen om de bal te vangen. Srdić speelt de bal door. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu schiet op doel. Konowalczyk bokst de bal weg. Susuzdere bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuzdere schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - Dikke Moat`n 3:0

23e minuut.
Fîrnachi probeert naar een medespeler te passen. Srdić is nu in balbezit. Srdić passt de bal in één keer door. Susuzdere is nu in balbezit. Susuzdere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kunduracı speelt de bal door. Srdić is nu in balbezit. Srdić passt de bal zonder na te denken. Liguori geeft de bal voor. Susuzdere maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - Dikke Moat`n 4:0

29e minuut.
Kunduracı is nu in balbezit. Kunduracı geeft de bal voor. Klungelig pakt Větrovec de bal. Susuzdere rent richting de bal. Susuzdere draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Enculescu rent richting de bal. Konowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Õdus kopt de bal weg. Puerto is nu in balbezit. Met opzet legt Kunduracı zijn tegenspeler op de grond. Kunduracı krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kunduracı passt de bal in één keer door. Liguori met een sublieme pass. Susuzdere is nu in balbezit. Susuzdere schiet op doel. Konowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - Dikke Moat`n 5:0

41e minuut.
Mrowiec passt de bal in één keer door. Liguori probeert naar een medespeler te passen. Susuzdere rent richting de bal. Susuzdere haalt uit met een fantastische trap. Konowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - Dikke Moat`n 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDMUR 29%, Dikke Moat`n 71%.
UDMUR - Dikke Moat`n 6:0

54e minuut.
Liguori met een sublieme pass. Srdić bereikt de bal nog maar net als eerste. Srdić speelt de bal door. Susuzdere bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuzdere schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Srdić geeft de bal voor. Saccone heeft problemen om de bal te vangen. Liguori rent richting de bal. Liguori geeft de bal voor. Enculescu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schiavone komt het veld opgelopen. Kaktus komt het veld opgelopen. Matusewicz komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Fîrnachi passt de bal zonder na te denken. Matusewicz is nu in balbezit. Matusewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Větrovec de bal. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Enculescu rent richting de bal. Enculescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - Dikke Moat`n 7:0

61e minuut.
Vučićević komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Prina geeft de bal voor. Daru kopt de bal weg. Õdus is nu in balbezit. Õdus haalt uit met een fantastische trap. Granza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - Dikke Moat`n 7:1

73e minuut.
Milion onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Saccone neemt de hoekschop. Mutino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kaktus passt de bal zonder na te denken. Matusewicz heeft problemen om de bal te vangen. Matusewicz geeft een lange en hoge pass. Susuzdere bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuzdere draait met de bal, schiet en ... Konowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Mutino is nu in balbezit. Mrowiec is nu in balbezit. Mutino verovert de bal door een tackle van achteren. Mutino schiet op doel. Granza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UDMUR - Dikke Moat`n 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UDMUR 39%, Dikke Moat`n 61%.
UDMUR - Dikke Moat`n 7:2