Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Berend Botje Weasels
4-4-2 Tactiek Proberen 3
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
53 gemiddelde waardering 66.1
solid Schieten excellent
good Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


8e minuut.
Kemper geeft een lange en hoge pass. Karabulut kopt de bal weg. Eijkenbroek is nu in balbezit. Eijkenbroek haalt uit met een fantastische trap. Ayyıldız werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Venczel kopt de bal weg. Kemper geeft een lange en hoge pass. Plugboer kopt de bal weg. Fuzileiro rent richting de bal. Montanha onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Karabulut rent richting de bal. Karabulut geeft de bal voor. Daar is Burger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karabulut is nu in balbezit. Karabulut geeft de bal voor. Ayyıldız bokst de bal weg.

16e minuut.
Fuzileiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuzileiro geeft de bal voor. Kemper is nu in balbezit. Kemper geeft de bal voor. Eijkenbroek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Plugboer speelt de bal door. Daar is Kemper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemper geeft de bal voor. Eijkenbroek springt en kopt de bal. Ayyıldız probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vokurka geeft de bal voor. Montanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanha geeft een hoge lob. Eijkenbroek krijgt zijn hoofd ertegen. Ayyıldız werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - Weasels 0:1

37e minuut.
Venczel verovert de bal door een tackle van achteren. Soares bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares geeft een hoge lob. Karabulut rent richting de bal. Karabulut schiet op doel. Ayyıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Soares speelt de bal door. Montanha is nu in balbezit. Montanha passt de bal zonder na te denken. Eijkenbroek rent richting de bal. Eijkenbroek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - Weasels 0:2

42e minuut.
Vokurka probeert naar een medespeler te passen. Soares geeft de bal voor. Montanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanha haalt uit met een fantastische trap. Ayyıldız maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Pahlplatz komt het veld opgelopen. Sucukçuoğlu komt het veld opgelopen. Duin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berend Botje 61%, Weasels 39%.
FC Berend Botje - Weasels 0:2

46e minuut.
Duin geeft de bal voor. Daar is Montanha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montanha speelt de bal door. Plugboer rent richting de bal. Plugboer haalt uit met een fantastische trap. Ayyıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pahlplatz controleert de bal met de borst. Pahlplatz schiet op doel. Ayyıldız verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Džumhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana rent richting de bal. Džumhur rent richting de bal. Fofana is nu in balbezit. Fofana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Eijkenbroek probeert naar een medespeler te passen. Plugboer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fuzileiro. Fuzileiro krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Montanha rent richting de bal. Montanha speelt de bal door. Eijkenbroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eijkenbroek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - Weasels 0:3

68e minuut.
Soares onderschept slim de pass. Soares passt de bal zonder na te denken. Montanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanha haalt uit met een fantastische trap. Ayyıldız werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Plugboer passt de bal zonder na te denken. Montanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Montanha speelt de bal door. Plugboer is nu in balbezit. Plugboer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. van Heemst komt het veld opgelopen. Ayyıldız met een harde bal richting middenveld. Džumhur kopt de bal weg. Tenekeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenekeci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - Weasels 1:3

74e minuut.
van Heemst is nu in balbezit. van Heemst draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Burger de bal onder controle te krijgen. Plugboer is nu in balbezit. Plugboer haalt uit met een fantastische trap. Ayyıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Venczel rent richting de bal. Venczel geeft de bal voor. Klungelig pakt Burger de bal. Pahlplatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlplatz haalt uit met een fantastische trap. Ayyıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Pahlplatz passt de bal zonder na te denken. Plugboer speelt de bal door. van Heemst bereikt de bal nog maar net als eerste. van Heemst haalt uit met een fantastische trap. Ayyıldız werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - Weasels 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berend Botje 46%, Weasels 54%.
FC Berend Botje - Weasels 1:4