Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
buddie DTH
defw ermelo Tactiek 442 Nieuw
37% Balbezit 63%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
19 gemiddelde waardering 59.5
poor Schieten formidable
poor Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen very good


1e minuut.
Scholten bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Veltman rent richting de bal. Chańko rent richting de bal. Chańko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - DTH 0:1

3e minuut.
Reeman rent richting de bal. Reeman geeft een hoge lob. Chańko is nu in balbezit. Chańko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - DTH 0:2

5e minuut.
Inworp. Chańko met de inworp. Peltzer heeft problemen om de bal te vangen. Peltzer geeft een hoge lob. Wierszewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Peltzer speelt de bal door. Stier bereikt de bal nog maar net als eerste. Stier geeft een hoge lob. Wierszewski kopt de bal weg. Koppers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Koppers neemt de hoekschop. Chańko kopt de bal weg. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - DTH 0:3

13e minuut.
Wels probeert de bal met de borst te controleren. Peltzer probeert naar een medespeler te passen. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - DTH 0:4

16e minuut.
Wierszewski passt de bal met de wreef. Winter is nu in balbezit. Koppers verovert de bal door een tackle van achteren. Koppers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - DTH 0:5

17e minuut.
Chańko is nu in balbezit. Chańko geeft een lange en hoge pass. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko schiet op doel. Distelbrink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - DTH 0:6

19e minuut.
Verstappen geeft de bal voor. Stier bereikt de bal nog maar net als eerste. Stier probeert naar een medespeler te passen. Koppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - DTH 0:7

23e minuut.
Janmaat kopt de bal weg. Inworp. Chańko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chańko controleert de bal met de borst. Chańko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Winter de bal. Koppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Winter zijn tegenspeler op de grond. Winter krijgt een gele kaart. Koppers raakt geblesseerd tijdens het duel. Peltzer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chańko kopt de bal weg. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wels is nu in balbezit. Wels geeft de bal voor. Chańko rent richting de bal. Chańko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Distelbrink trapt de bal weg van het doel. Peltzer kopt de bal weg. Wierszewski heeft problemen om de bal te vangen. Wierszewski draait met de bal, schiet en ... Distelbrink bokst de bal weg. Chańko rent richting de bal. Chańko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - DTH 0:8

33e minuut.
Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko met een sublieme pass. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski schiet op doel. Distelbrink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - DTH 0:9

37e minuut.
Scholten passt de bal in één keer door. Chańko is nu in balbezit. Chańko heeft problemen om de bal te vangen. Chańko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - DTH 0:10

43e minuut.
Peltzer met een sublieme pass. Reeman probeert naar een medespeler te passen. Wierszewski rent richting de bal. Daar is Wierszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 67%, DTH 33%.
buddie - DTH 0:10

51e minuut.
Stier geeft de bal voor. Koppers kopt de bal weg. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - DTH 0:11

53e minuut.
Veltman passt de bal zonder na te denken. Reeman met een sublieme pass. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko schiet op doel. Distelbrink bokst de bal weg.

55e minuut.
Chańko onderschept slim de pass. Chańko geeft de bal voor. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap. Distelbrink maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - DTH 0:12

56e minuut.
Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko verovert de bal door een tackle van achteren. Chańko met een sublieme pass. Klungelig pakt Wierszewski de bal. Wierszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - DTH 0:13

63e minuut.
Esajas geeft de bal voor. Stier rent richting de bal. Stier geeft een hoge lob. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Peltzer verovert de bal door een tackle van achteren. Peltzer geeft een lange en hoge pass. Chańko kopt de bal weg. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Koppers neemt de hoekschop. Wierszewski springt en kopt de bal. Distelbrink maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

67e minuut.
Peltzer geeft een lange en hoge pass. Chańko kopt de bal weg. Chańko is nu in balbezit. Chańko haalt uit met een fantastische trap. Distelbrink probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hodneland rent richting de bal. Hodneland geeft een hoge lob. Koppers is nu in balbezit. Koppers haalt uit met een fantastische trap. Distelbrink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - DTH 0:14

73e minuut.
Koppers met de inworp. Peltzer heeft problemen om de bal te vangen. Peltzer passt de bal met de wreef. Koppers is nu in balbezit. Koppers geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Reeman rent richting de bal. Reeman geeft de bal voor. Janmaat heeft problemen om de bal te vangen. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko draait met de bal, schiet en ... Distelbrink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Reeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeman passt de bal in één keer door. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski schiet op doel. Distelbrink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - DTH 0:15

87e minuut.
Wels passt de bal met de wreef. Wierszewski met een sublieme pass. Koppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppers haalt uit met een fantastische trap. Distelbrink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - DTH 0:16

88e minuut.
Brands probeert naar een medespeler te passen. Wels heeft problemen om de bal te vangen. Koppers rent richting de bal. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 63%, DTH 37%.
buddie - DTH 0:16