Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Usefulones HFC Haarlem
trspot1 Tactiek Sombraaaaa
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
50 gemiddelde waardering 56
excellent Schieten very good
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Vlahuţă is nu in balbezit. Marsman onderschept slim de pass. Marsman probeert naar een medespeler te passen. Obeadă geeft een hoge lob. Tok is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Olguín kopt de bal weg. Hardeveld probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok draait met de bal, schiet en ... Pitusi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - HFC Haarlem 0:1

13e minuut.
Marsman is nu in balbezit. Marsman passt de bal in één keer door. Refaeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Refaeli geeft een lange en hoge pass. Papetti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Vlahuţă kopt de bal weg. Radaelli is nu in balbezit. van de Korput begaat een overtreding. Radaelli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Radaelli kan niet meer verder spelen. Aurelio komt het veld opgelopen.

33e minuut.
van de Korput controleert de bal met de borst. Aurelio is nu in balbezit. Šehović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Šehović krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Marsman passt de bal met de wreef. Metstak rent richting de bal. Vlahuţă onderschept slim de pass. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... Rybnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Usefulones - HFC Haarlem 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Usefulones 56%, HFC Haarlem 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Usefulones - HFC Haarlem 1:1

49e minuut.
Krtolica rent richting de bal. Krtolica geeft een lange en hoge pass. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... Rybnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - HFC Haarlem 2:1

56e minuut.
Refaeli rent richting de bal. Refaeli passt de bal zonder na te denken. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Usefulones - HFC Haarlem 2:2

61e minuut.
Sporkslede probeert de bal aan de voet te houden. Metstak rent richting de bal. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... Rybnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - HFC Haarlem 3:2

62e minuut.
Vlahuţă is nu in balbezit. Šehović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - HFC Haarlem 4:2

65e minuut.
Papetti is nu in balbezit. Krtolica onderschept slim de pass. Krtolica geeft een hoge lob. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă schiet op doel. Rybnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
van de Korput kan de bal niet met de borst controleren. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă passt de bal in één keer door. Aurelio is nu in balbezit. Aurelio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pitusi trapt de bal weg van het doel. Vlahuţă kopt de bal weg. Aurelio is nu in balbezit. Aurelio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Obeadă passt de bal zonder na te denken. Metstak is nu in balbezit. Metstak geeft een lange en hoge pass. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok haalt uit met een fantastische trap. Pitusi bokst de bal weg.

83e minuut.
Metstak probeert naar een medespeler te passen. Refaeli is nu in balbezit. Refaeli met een sublieme pass. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Metstak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marsman geeft de bal voor. Hupperts heeft problemen om de bal te vangen. Papetti rent richting de bal. Papetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Krtolica geeft de bal voor. Aurelio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurelio met een sublieme pass. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Usefulones 53%, HFC Haarlem 47%.
The Usefulones - HFC Haarlem 4:2