Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Splašené Ovečky Los ganadores FC
sheep Tactiek Havran
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
21 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
67.7 gemiddelde waardering 60.5
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Portal geeft een lange en hoge pass. Rusinák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusinák geeft een lange en hoge pass. Chyba is nu in balbezit. Chyba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă passt de bal zonder na te denken. Balciar rent richting de bal. Balciar geeft een hoge lob. Cresti springt en kopt de bal. Czerep kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Piñas haalt uit met een fantastische trap. Bogieł probeert naar een medespeler te passen. Maso kopt de bal weg. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe draait met de bal, schiet en ... Bogieł bokst de bal weg. Volpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Volpe haalt uit met een fantastische trap. Bogieł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Rabich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabich geeft een hoge lob. Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas geeft een lange en hoge pass. Chyba is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piñas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chyba krijgt zijn hoofd ertegen. Bogieł werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Los ganadores FC 1:0

19e minuut.
Balciar speelt de bal door. Mondolin rent richting de bal. Mondolin speelt de bal door. Cresti rent richting de bal. Cresti haalt uit met een fantastische trap. Czerep probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kanoč verovert de bal door een tackle van achteren. Balciar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mondolin is nu in balbezit. Mondolin geeft de bal voor. Cresti springt en kopt de bal. Czerep kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Drăgan is nu in balbezit. De Bruyne probeert naar een medespeler te passen. Maso probeert naar een medespeler te passen. Volpe is nu in balbezit. Volpe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Klungelig pakt Lukas de bal. Kanoč geeft een lange en hoge pass. Pirzer kopt de bal weg. Volpe rent richting de bal. Volpe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Drăgan verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piñas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chyba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Los ganadores FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Splašené Ovečky 45%, Los ganadores FC 55%.
Splašené Ovečky - Los ganadores FC 2:0

50e minuut.
Kwapisz speelt de bal door. Drăgan probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă geeft een hoge lob. Cresti krijgt zijn hoofd ertegen. Czerep kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Bogieł met een sublieme pass. Solner kopt de bal weg. Daar is Mondolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mondolin geeft een lange en hoge pass. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lukas verovert de bal door een tackle van achteren. Lukas geeft de bal voor. Chyba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Los ganadores FC 3:0

64e minuut.
Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñas speelt de bal door. Teuns bereikt de bal nog maar net als eerste. Teuns geeft de bal voor. Chyba krijgt zijn hoofd ertegen. Bogieł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Maso de bal onder controle te krijgen. Mondolin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rabich. Rabich krijgt een gele kaart. Mondolin raakt geblesseerd tijdens het duel. Solner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cresti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lukas kopt de bal weg. Teuns probeert naar een medespeler te passen. Piñas is nu in balbezit. Piñas geeft een hoge lob. Chyba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mondolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondolin speelt de bal door. Cresti is nu in balbezit. Cresti draait met de bal, schiet en ... Czerep probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Splašené Ovečky - Los ganadores FC 3:1

86e minuut.
Mondolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mondolin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Năftănăilă kopt de bal weg. Cresti is nu in balbezit. Cresti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Splašené Ovečky 51%, Los ganadores FC 49%.
Splašené Ovečky - Los ganadores FC 3:1