Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA GENESIS FC LIVERPOOL 1984
mr. Yneza Kunan Tactiek 442
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
68.3 gemiddelde waardering 63.9
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Nánási haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Woyzeck de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Travolta zal de hoekschop nemen. Duy Khánh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Malčovič probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Suwara de bal. Suwara geeft een lange en hoge pass. Törhönen krijgt zijn hoofd ertegen. Prudêncio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FC LIVERPOOL 1984 1:0

15e minuut.
Jonas met een sublieme pass. de França bereikt de bal nog maar net als eerste. de França met een sublieme pass. Duy Khánh rent richting de bal. Duy Khánh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Loftus-Cheek geeft een lange en hoge pass. Mazal rent richting de bal. Mazal geeft de bal voor. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FA GENESIS - FC LIVERPOOL 1984 1:1

19e minuut.
Travolta is nu in balbezit. Travolta passt de bal in één keer door. Duy Khánh rent richting de bal. Duy Khánh draait met de bal, schiet en ... Jasica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FC LIVERPOOL 1984 1:2

25e minuut.
Serafeim speelt de bal door. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy passt de bal zonder na te denken. Törhönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Törhönen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eichert is nu in balbezit. Eichert geeft een lange en hoge pass. Suwara rent richting de bal. Suwara geeft de bal voor. Törhönen maakt een snoekduik en kopt de bal. Prudêncio bokst de bal weg.

30e minuut.
Suwara probeert naar een medespeler te passen. Virághalmy rent richting de bal. Virághalmy passt de bal met de wreef. Daar is Törhönen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Törhönen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Makaryan probeert naar een medespeler te passen. Suwara is nu in balbezit. Suwara passt de bal met de wreef. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FA GENESIS - FC LIVERPOOL 1984 2:2

36e minuut.
Eichert geeft de bal voor. de França kopt de bal weg. Mazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazal passt de bal in één keer door. Duy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mazal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Travolta is nu in balbezit. Travolta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Portillo geeft de bal voor. Woyzeck heeft problemen om de bal te vangen. Berner met een sublieme pass. Daar is Mazal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Eichert kopt de bal weg. Makaryan is nu in balbezit. Makaryan probeert naar een medespeler te passen. Schönenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schönenberger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 42%, FC LIVERPOOL 1984 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FA GENESIS - FC LIVERPOOL 1984 2:2

49e minuut.
Woyzeck passt de bal met de wreef. Malčovič rent richting de bal. Malčovič passt de bal met de wreef. Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Portillo passt de bal met de wreef. Berner met een sublieme pass. Virághalmy is nu in balbezit. Virághalmy geeft een hoge lob. Törhönen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Jasica met een sublieme pass. Malčovič kopt de bal weg. Suwara rent richting de bal. Suwara geeft een lange en hoge pass. Törhönen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Partel onderschept slim de pass. Duy Khánh onderschept slim de pass. Duy Khánh geeft de bal voor. de França krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Malčovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Malčovič speelt de bal door. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy geeft de bal voor. Schönenberger springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Malčovič passt de bal in één keer door. Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara probeert naar een medespeler te passen. Schönenberger rent richting de bal. Schönenberger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Woyzeck kopt de bal weg. Eichert probeert naar een medespeler te passen. Travolta is nu in balbezit. Travolta geeft een lange en hoge pass. Duy Khánh springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Suwara onderschept slim de pass. Suwara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Loftus-Cheek de bal. Schönenberger rent richting de bal. Schönenberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Makaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Makaryan geeft een hoge lob. Suwara rent richting de bal. Suwara geeft een lange en hoge pass. Schönenberger maakt een snoekduik en kopt de bal. Prudêncio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Makaryan heeft problemen om de bal te vangen. Makaryan speelt de bal door. Virághalmy is nu in balbezit. Virághalmy geeft een lange en hoge pass. Törhönen maakt een snoekduik en kopt de bal. Prudêncio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Mazal rent richting de bal. Mazal geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Duy Khánh de bal. Duy Khánh haalt uit met een fantastische trap. Jasica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FA GENESIS - FC LIVERPOOL 1984 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA GENESIS 40%, FC LIVERPOOL 1984 60%.
FA GENESIS - FC LIVERPOOL 1984 2:3