Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Botafogo Piešťany MANOR TEAM
weiss Tactiek 442
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 63.2
average Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Petrák passt de bal met de wreef. Drozd is nu in balbezit. Dvorák maakt een afschuwelijke overtreding. Drozd wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Drozd kan niet meer verder spelen. Iţic komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Skupeň rent richting de bal. Skupeň geeft een hoge lob. Repej kopt de bal weg. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Caneva maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kostiha kopt de bal weg. Daar is Vlk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iţic is nu in balbezit. Iţic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Skupeň met een sublieme pass. Vlk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvorák verovert de bal door een tackle van achteren. Iţic is nu in balbezit. Iţic schiet op doel. Mertiňák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Skupeň met een sublieme pass. Petrák onderschept slim de pass. Kostiha is nu in balbezit. Kostiha geeft een hoge lob. Vlk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Petrák bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic onderschept slim de pass. Daar is Iţic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iţic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - MANOR TEAM 0:1

42e minuut.
Harm is nu in balbezit. Harm geeft de bal voor. Inworp. Furpak met een snelle inworp. Villagrán geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 74%, MANOR TEAM 26%.
Botafogo Piešťany - MANOR TEAM 0:1

47e minuut.
Iţic is nu in balbezit. Iţic haalt uit met een fantastische trap. Dvorák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skupeň neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Villagrán rent richting de bal. Repej verovert de bal door een tackle van achteren. Repej passt de bal zonder na te denken. Vlk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bacigal geeft een lange en hoge pass. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic passt de bal met de wreef. Vlk is nu in balbezit. Vlk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Skupeň is nu in balbezit. Skupeň met een sublieme pass. Hajek rent richting de bal. Iţic onderschept slim de pass. Iţic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Botafogo Piešťany - MANOR TEAM 0:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puchý komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Basista passt de bal zonder na te denken. Harm is nu in balbezit. Harm geeft een hoge lob. Vlk is nu in balbezit. Vlk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Trop de bal. Bacigal verovert de bal door een tackle van achteren. Bacigal speelt de bal door. Skupeň bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupeň schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bacigal geeft een lange en hoge pass. Skupeň rent richting de bal. Skupeň geeft de bal voor. Iţic rent richting de bal. Iţic schiet op doel. Mertiňák bokst de bal weg.

80e minuut.
Basista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bacigal rent richting de bal. Bacigal geeft de bal voor. Iţic rent richting de bal. Iţic draait met de bal, schiet en ... Mertiňák bokst de bal weg.

83e minuut.
Puchý passt de bal in één keer door. Repej bereikt de bal nog maar net als eerste. Repej passt de bal zonder na te denken. Iţic heeft problemen om de bal te vangen. Iţic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Bakoš de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bacigal. Bakoš is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Việt Dương komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Botafogo Piešťany 79%, MANOR TEAM 21%.
Botafogo Piešťany - MANOR TEAM 0:2