Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAQUIN Los Odos FC
Proteina Tactiek We are back
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 4
46.3 gemiddelde waardering 55.2
solid Schieten very good
solid Passen very good
adequate Verdedigen very good


6e minuut.
Necula geeft een hoge lob. Velciu is nu in balbezit. Met opzet legt Santa Cruz zijn tegenspeler op de grond. Santa Cruz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Bežić met de inworp. Luna is nu in balbezit. Luna geeft een hoge lob. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Capria kopt de bal weg. Tyszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Gnatkowski probeert de bal aan de voet te houden. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gnatkowski onderschept slim de pass. Gnatkowski geeft de bal voor. Necula heeft problemen om de bal te vangen. Yegros is nu in balbezit. Yegros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Capria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paulsen rent richting de bal. Paulsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LAQUIN - Los Odos FC 0:1

31e minuut.
Gnatkowski probeert naar een medespeler te passen. Yegros is nu in balbezit. Yegros passt de bal zonder na te denken. Marchand is nu in balbezit. Marchand schiet op doel. Berry bokst de bal weg.

32e minuut.
Villanueva onderschept slim de pass. Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros draait met de bal, schiet en ... Daar is Paulsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paulsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros met een sublieme pass. Paulsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchand is nu in balbezit. Marchand haalt uit met een fantastische trap. Berry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bežić passt de bal in één keer door. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Navarrete. Navarrete krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Necula onderschept slim de pass. Inworp. Villanueva met een snelle inworp. Yegros rent richting de bal. Yegros haalt uit met een fantastische trap. Berry bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAQUIN 60%, Los Odos FC 40%.
LAQUIN - Los Odos FC 0:1

57e minuut.
Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna probeert naar een medespeler te passen. Velciu heeft problemen om de bal te vangen. Velciu haalt uit met een fantastische trap. España werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LAQUIN - Los Odos FC 1:1

59e minuut.
Garrido met een sublieme pass. Bežić is nu in balbezit. Gnatkowski geeft de bal voor. Paulsen rent richting de bal. Paulsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Berry maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Luna kopt de bal weg. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LAQUIN - Los Odos FC 2:1

72e minuut.
Villanueva kan de bal niet met de borst controleren. Villanueva geeft een lange en hoge pass. Paulsen rent richting de bal. Paulsen draait met de bal, schiet en ... Berry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LAQUIN - Los Odos FC 2:2

79e minuut.
Navarrete met een sublieme pass. Yegros bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mureşeanu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Cotta probeert de bal met de borst te controleren. Paulsen rent richting de bal. Cotta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cotta krijgt een gele kaart. Paulsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Navarrete zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marchand krijgt zijn hoofd ertegen. Berry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAQUIN - Los Odos FC 2:3

89e minuut.
Villanueva kopt de bal weg. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna probeert naar een medespeler te passen. Velciu is nu in balbezit. Velciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAQUIN 59%, Los Odos FC 41%.
LAQUIN - Los Odos FC 2:3