Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petroleros Pordioseros F.C
Gasolina Tactiek matafelino
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
20.2 gemiddelde waardering 40.5
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Mersan passt de bal met de wreef. Daar is Pieczara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richter is nu in balbezit. Richter geeft een hoge lob. Silveanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Huitrón geeft een lange en hoge pass. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Pieczara is nu in balbezit. Pieczara schiet op doel. Ugrinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Pordioseros F.C 0:1

5e minuut.
Vannier probeert naar een medespeler te passen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara verovert de bal door een tackle van achteren. Pieczara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Profeta geeft een hoge lob. Palaticzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaticzky geeft de bal voor. Pieczara rent richting de bal. Pieczara haalt uit met een fantastische trap. Paal! Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Pordioseros F.C 0:2

19e minuut.
Vannier probeert naar een medespeler te passen. Salgado is nu in balbezit. Pieczara rent richting de bal. Pieczara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rępał geeft de bal voor. Nardiello rent richting de bal. Mersan rent richting de bal. Silveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveanu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zavala kopt de bal weg. Inworp. Huitrón met de inworp. Klungelig pakt Mersan de bal. Mersan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Huitrón met de inworp. Mersan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersan geeft de bal voor. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Pordioseros F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petroleros 77%, Pordioseros F.C 23%.
Petroleros - Pordioseros F.C 0:3

54e minuut.
Mersan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mersan geeft een hoge lob. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara draait met de bal, schiet en ... Ugrinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huitrón met de inworp. Mersan geeft een lange en hoge pass. Daar is Pieczara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieczara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Pordioseros F.C 0:4

62e minuut.
Silveanu heeft problemen om de bal te vangen. Huitrón is nu in balbezit. Huitrón passt de bal met de wreef. Pieczara rent richting de bal. Pieczara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Pordioseros F.C 0:5

66e minuut.
Silveanu is nu in balbezit. Silveanu met een sublieme pass. Pieczara is nu in balbezit. Pieczara schiet op doel. Ugrinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Pordioseros F.C 0:6

68e minuut.
Adame rent richting de bal. Pieczara onderschept slim de pass. Pieczara passt de bal met de wreef. Silveanu rent richting de bal. Silveanu haalt uit met een fantastische trap. Ugrinov bokst de bal weg.

71e minuut.
Huitrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Silveanu geeft een hoge lob. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petroleros - Pordioseros F.C 0:7

79e minuut.
Agbuya geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Richter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mersan geeft een lange en hoge pass. Silveanu krijgt zijn hoofd ertegen. Ugrinov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Richter speelt de bal door. Pacheco rent richting de bal. Pacheco geeft de bal voor. Klungelig pakt Pieczara de bal. Pieczara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petroleros 82%, Pordioseros F.C 18%.
Petroleros - Pordioseros F.C 0:7