Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.FELGUEIRAS VENI....VEDI....VECI
super ligue Tactiek E Pluribus Unu
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.4 gemiddelde waardering 69.6
good Schieten incredible
good Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Juncu rent richting de bal. Juncu passt de bal in één keer door. Olaru met een sublieme pass. Con rent richting de bal. Con haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Con passt de bal in één keer door. Aldeia onderschept slim de pass. Olaru rent richting de bal. Olaru speelt de bal door. Con bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukasson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Klaiber passt de bal zonder na te denken. Szatke bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatke geeft de bal voor. Con maakt een snoekduik en kopt de bal. da Trindade kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva geeft de bal voor. da Trindade probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klaiber is nu in balbezit. Klaiber draait met de bal, schiet en ... Lukasson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Con is nu in balbezit. Con schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
da Trindade kopt de bal weg. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillaume onderschept slim de pass. Guillaume schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Juncu kopt de bal weg. Kobylaniec heeft problemen om de bal te vangen. Klaiber rent richting de bal. Klaiber draait met de bal, schiet en ... Lukasson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.FELGUEIRAS - VENI....VEDI....VECI 0:1

39e minuut.
Juncu met een sublieme pass. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru passt de bal met de wreef. Con rent richting de bal. Con haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.FELGUEIRAS - VENI....VEDI....VECI 0:2

44e minuut.
Klaiber passt de bal in één keer door. Szatke bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatke passt de bal zonder na te denken. Con rent richting de bal. Con haalt uit met een fantastische trap. Lukasson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.FELGUEIRAS 68%, VENI....VEDI....VECI 32%.
F.C.FELGUEIRAS - VENI....VEDI....VECI 0:2

46e minuut.
Rassel komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Krok onderschept slim de pass. Krok geeft een lange en hoge pass. Klaiber kopt de bal weg. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Aldeia probeert de bal met de borst te controleren. Rassel rent richting de bal. Aldeia maakt een afschuwelijke overtreding. Aldeia krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Rassel raakt geblesseerd tijdens het duel. Juncu met een snel genomen vrije trap. Szatke kopt de bal weg. Klaiber is nu in balbezit. Klaiber draait met de bal, schiet en ... Galilea probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Tardivo speelt de bal door. Szatke bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Galilea zijn tegenspeler op de grond. Galilea krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Olaru rent richting de bal. Olaru passt de bal in één keer door. Juncu probeert naar een medespeler te passen. Klaiber rent richting de bal. Klaiber schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Kamallı rent richting de bal. Kamallı geeft een hoge lob. Olaru rent richting de bal. Olaru geeft een hoge lob. Klaiber krijgt zijn hoofd ertegen. Lukasson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.FELGUEIRAS - VENI....VEDI....VECI 0:3

69e minuut.
Juncu probeert naar een medespeler te passen. Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaru passt de bal in één keer door. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.FELGUEIRAS - VENI....VEDI....VECI 0:4

71e minuut.
Olaru is nu in balbezit. Olaru passt de bal met de wreef. Rassel rent richting de bal. Juncu geeft de bal voor. Klaiber krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Olaru met een sublieme pass. Juncu probeert naar een medespeler te passen. Olaru probeert naar een medespeler te passen. Rassel rent richting de bal. Rassel haalt uit met een fantastische trap. Lukasson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galilea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galilea geeft de bal voor. Olaru is nu in balbezit. Olaru geeft een lange en hoge pass. Klaiber maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.FELGUEIRAS - VENI....VEDI....VECI 0:5

77e minuut.
Olaru met een sublieme pass. Juncu speelt de bal door. Daar is Klaiber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rassel rent richting de bal. Rassel haalt uit met een fantastische trap. Lukasson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.FELGUEIRAS 70%, VENI....VEDI....VECI 30%.
F.C.FELGUEIRAS - VENI....VEDI....VECI 0:5