Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Reais Dragões Real Madrid X
5-3-2 Rec Tactiek Original X
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
53.6 gemiddelde waardering 72.1
good Schieten brilliant
solid Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Ezel onderschept slim de pass. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Licea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Licea krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Guillaume geeft de bal voor. Daar is Vloeberghs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiray rent richting de bal. Tekiray haalt uit met een fantastische trap. Mizohata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gammelholm probeert naar een medespeler te passen. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela passt de bal met de wreef. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray schiet op doel. Mizohata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Çatkıç is nu in balbezit. Vloeberghs rent richting de bal. Valenzuela verovert de bal door een tackle van achteren. Valenzuela geeft de bal voor. Uztunç maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Ezel neemt vlug de vrije trap. Vargas kopt de bal weg. Tekiray is nu in balbezit. Tekiray haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Real Madrid X 0:1

20e minuut.
Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kopernik de bal. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Guillaume speelt de bal door. Tekiray rent richting de bal. Uztunç is nu in balbezit. Daar is Uztunç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tekiray is nu in balbezit. Tekiray draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Gammelholm met een sublieme pass. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela passt de bal met de wreef. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Guillaume met een snelle inworp. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç geeft een lange en hoge pass. Tekiray maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Real Madrid X 0:2

32e minuut.
Babalade passt de bal in één keer door. Tekiray rent richting de bal. Uztunç rent richting de bal. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray haalt uit met een fantastische trap. Mizohata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Guillaume geeft een hoge lob. Tekiray kopt de bal weg. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. Mizohata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Real Madrid X 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 58%, Real Madrid X 42%.
Reais Dragões - Real Madrid X 0:3

48e minuut.
Inworp. Guillaume met een snelle inworp. Gammelholm met een sublieme pass. Tekiray rent richting de bal. Tekiray haalt uit met een fantastische trap. Mizohata bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Valenzuela kopt de bal weg. Gammelholm geeft de bal voor. Tekiray is nu in balbezit. Tekiray haalt uit met een fantastische trap. Mizohata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Tekiray rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Real Madrid X 0:4

51e minuut.
Valenzuela onderschept slim de pass. Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Gammelholm met een sublieme pass. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç draait met de bal, schiet en ... Mizohata bokst de bal weg. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Real Madrid X 0:5

53e minuut.
Babalade probeert naar een medespeler te passen. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela passt de bal in één keer door. Tekiray is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Real Madrid X 0:6

64e minuut.
Vloeberghs kopt de bal weg. Gammelholm speelt de bal door. Tekiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiray schiet op doel. Mizohata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Real Madrid X 0:7

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Ezel de bal onder controle te krijgen. Ryndak rent richting de bal. Garrau is nu in balbezit. Uztunç verovert de bal door een tackle van achteren. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. Mizohata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Ezel geeft een lange en hoge pass. Guillaume is nu in balbezit. Guillaume passt de bal in één keer door. Uztunç rent richting de bal. Uztunç draait met de bal, schiet en ... Mizohata bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Vargas rent richting de bal. Vargas geeft de bal voor. Klungelig pakt Licea de bal. Karcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Karcıoğlu schiet op doel. Gravgård verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valverde zal de hoekschop nemen. Creangă maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde geeft een lange en hoge pass. Uztunç rent richting de bal. Uztunç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reais Dragões - Real Madrid X 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reais Dragões 56%, Real Madrid X 44%.
Reais Dragões - Real Madrid X 0:8