Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No tengo tennis Heroicos FC
4-4-2 Tactiek 4222
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
59.5 gemiddelde waardering 69.3
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


17e minuut.
Albornoz rent richting de bal. Albornoz passt de bal in één keer door. Malagón onderschept slim de pass. Klungelig pakt Sarkissian de bal. Sarkissian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Guasca passt de bal zonder na te denken. Daar is Omgiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omgiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Albornoz de bal. Albornoz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Mohammed geeft een hoge lob. Inworp. Guasca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Modesto rent richting de bal. Modesto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Özkalaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Galán onderschept slim de pass. Galán passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peracchi de bal. Peracchi schiet op doel. Wal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Camus geeft een hoge lob. Modesto rent richting de bal. Ngo Hin verovert de bal door een tackle van achteren. Galán rent richting de bal. Galán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Heroicos FC 0:1

32e minuut.
Özkalaycı kopt de bal weg. Demadžić heeft problemen om de bal te vangen. Omgiewicz rent richting de bal. Galán verovert de bal door een tackle van achteren. Galán draait met de bal, schiet en ... Wal bokst de bal weg.

35e minuut.
Guasca is nu in balbezit. Maz onderschept slim de pass. Maz geeft een lange en hoge pass. Burlădeanu rent richting de bal. Burlădeanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Victoor maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Burlădeanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guasca. Guasca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 56%, Heroicos FC 44%.
No tengo tennis - Heroicos FC 0:1

56e minuut.
Modesto controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Medina komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Daar is Demadžić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omgiewicz rent richting de bal. Demadžić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demadžić krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Demadžić met een sublieme pass. Ariza geeft de bal voor. Ngo Hin verovert de bal door een tackle van achteren. Modesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto schiet op doel. De bal raakt de paal. Wal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Ngo Hin verovert de bal door een tackle van achteren. Medina verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peracchi neemt de hoekschop. Medina maakt een snoekduik en kopt de bal. Wal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Guasca passt de bal in één keer door. Peracchi rent richting de bal. Peracchi passt de bal zonder na te denken. Medina heeft problemen om de bal te vangen. Medina schiet op doel. Wal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Daar is Camus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarkissian verovert de bal door een tackle van achteren. Sarkissian passt de bal met de wreef. Burlădeanu is nu in balbezit. Burlădeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Demadžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Demadžić speelt de bal door. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Camus geeft de bal voor. Klungelig pakt Ceascin de bal. Medina is nu in balbezit. Medina schiet op doel. Wal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
No tengo tennis - Heroicos FC 0:2

86e minuut.
Guasca passt de bal met de wreef. Demadžić rent richting de bal. Met opzet legt Omgiewicz zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Omgiewicz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No tengo tennis 55%, Heroicos FC 45%.
No tengo tennis - Heroicos FC 0:2