Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shaman King F.C. Rodamonte
Kōraru Rerikku Tactiek T422mx_DA_AA
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 62.3
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen solid


22e minuut.
Lancheros speelt de bal door. Holmes Otero met een sublieme pass. Salamanca speelt de bal door. López Ufarte heeft problemen om de bal te vangen. López Ufarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
López Ufarte bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cadavid. López Ufarte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nieves zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. López Ufarte maakt een snoekduik en kopt de bal. Leyva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - Rodamonte 0:1

34e minuut.
Tique heeft problemen om de bal te vangen. Tique kopt de bal weg. Concha geeft een hoge lob. Anacona rent richting de bal. Anacona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaman King F.C. 54%, Rodamonte 46%.
Shaman King F.C. - Rodamonte 0:1

47e minuut.
Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly geeft een lange en hoge pass. López Ufarte kopt de bal weg. Cadavid bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Paunić met een sublieme pass. Quimbayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Anh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ðức Anh krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Cadavid geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lancheros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nieves rent richting de bal. Nieves geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. López Ufarte bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ufarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - Rodamonte 0:2

89e minuut.
Nieves verovert de bal door een tackle van achteren. Nieves speelt de bal door. López Ufarte is nu in balbezit. López Ufarte haalt uit met een fantastische trap. Leyva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shaman King F.C. - Rodamonte 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shaman King F.C. 59%, Rodamonte 41%.
Shaman King F.C. - Rodamonte 0:3