Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Ćelavi Bambus FK Slavonija
532-- Tactiek slav.uslo.kr
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 11
47.3 gemiddelde waardering 70.4
adequate Schieten outstanding
solid Passen formidable
solid Verdedigen outstanding


2e minuut.
Genovese geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Naudin de bal. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda draait met de bal, schiet en ... Balašević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - FK Slavonija 0:1

11e minuut.
Bastidas is nu in balbezit. Bastidas met een sublieme pass. Genovese rent richting de bal. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda schiet op doel. Balašević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Bastidas verovert de bal door een tackle van achteren. Bastidas speelt de bal door. Džubur bereikt de bal nog maar net als eerste. Džubur geeft een hoge lob. Genovese maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - FK Slavonija 0:2

28e minuut.
Buitenspel voor Goodson. Goede buitenspelval van de verdediging. Sikiraš maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szrajda kopt de bal weg. Genovese is nu in balbezit. Genovese draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Džubur passt de bal in één keer door. Kirkov is nu in balbezit. Kirkov probeert naar een medespeler te passen. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rosadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Katulski verovert de bal door een tackle van achteren. Katulski geeft een hoge lob. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Prlainović de bal. Szrajda rent richting de bal. Szrajda draait met de bal, schiet en ... Balašević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - FK Slavonija 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ćelavi Bambus 62%, FK Slavonija 38%.
FK Ćelavi Bambus - FK Slavonija 0:3

58e minuut.
Kirkov speelt de bal door. Bastidas probeert naar een medespeler te passen. Džubur is nu in balbezit. Džubur geeft een hoge lob. Genovese krijgt zijn hoofd ertegen. Balašević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Balašević niet meer kan verder spelen. Budimcević komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Džubur de bal. Džubur geeft een lange en hoge pass. Kalezić heeft problemen om de bal te vangen. Genovese rent richting de bal. Genovese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Ćelavi Bambus - FK Slavonija 0:4

71e minuut.
Kirkov probeert naar een medespeler te passen. Džubur bereikt de bal nog maar net als eerste. Džubur probeert naar een medespeler te passen. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bastidas passt de bal met de wreef. Džubur rent richting de bal. Džubur passt de bal zonder na te denken. Szrajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrajda haalt uit met een fantastische trap. Budimcević bokst de bal weg. Kalezić heeft problemen om de bal te vangen. Genovese bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Calzarossa heeft problemen om de bal te vangen. Katulski geeft de bal voor. Szrajda is nu in balbezit. Szrajda schiet op doel. Budimcević probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Ćelavi Bambus 61%, FK Slavonija 39%.
FK Ćelavi Bambus - FK Slavonija 0:4