Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:28
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: Medodrom
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24069
Polarne Mede Atletico de BK
5У-3-2 Tactiek 532RW
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
53.9 gemiddelde waardering 66
solid Schieten excellent
solid Passen outstanding
good Verdedigen solid


4e minuut.
Staręga verovert de bal door een tackle van achteren. Staręga passt de bal met de wreef. Oliva rent richting de bal. Oliva geeft een lange en hoge pass. Prins springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Matamales trapt de bal weg van het doel. Staręga kopt de bal weg. Prins bereikt de bal nog maar net als eerste. Prins haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Martinovici geeft een lange en hoge pass. Prins is nu in balbezit. Robben is nu in balbezit. Bogdanović onderschept slim de pass. Bogdanović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Balašević rent richting de bal. Balašević speelt de bal door. Daar is Batrović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdanović rent richting de bal. Bogdanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft een lange en hoge pass. Bogdanović kopt de bal weg. Prins bereikt de bal nog maar net als eerste. Prins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - Atletico de BK 0:1

27e minuut.
Georgijević passt de bal in één keer door. Antonijević is nu in balbezit. Antonijević geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prins de bal. Prins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Martinovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovici geeft een hoge lob. Oliva kopt de bal weg. Prins rent richting de bal. Prins haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Oliva speelt de bal door. Staręga speelt de bal door. Martinovici speelt de bal door. Bogdanović rent richting de bal. Bogdanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Batrović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polarne Mede 67%, Atletico de BK 33%.
Polarne Mede - Atletico de BK 0:1

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Matamales niet meer kan verder spelen.

56e minuut.
Bogdanović kopt de bal weg. Staręga is nu in balbezit. Staręga passt de bal zonder na te denken. Prins is nu in balbezit. Prins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - Atletico de BK 0:2

61e minuut.
Oliva probeert naar een medespeler te passen. Staręga is nu in balbezit. Staręga geeft een hoge lob. Prins bereikt de bal nog maar net als eerste. Prins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - Atletico de BK 0:3

67e minuut.
Martinovici speelt de bal door. Oliva rent richting de bal. Oliva met een sublieme pass. Prins rent richting de bal. Prins haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - Atletico de BK 0:4

70e minuut.
Prins bereikt de bal nog maar net als eerste. Prins passt de bal in één keer door. Oliva is nu in balbezit. Oliva geeft een hoge lob. Prins maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Robben trapt de bal weg. Staręga geeft een hoge lob. Bogdanović kopt de bal weg. Prins is nu in balbezit. Prins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - Atletico de BK 0:5

76e minuut.
Klungelig pakt A`dara de bal. A`dara passt de bal in één keer door. Georgijević geeft een lange en hoge pass. Ruppert is nu in balbezit. Ruppert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruppert rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mladenović ... Strafschop! Mladenović krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat González Rey niet meer kan verder spelen. Vrcelj komt het veld opgelopen. Vujkov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Vrcelj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - Atletico de BK 1:5

86e minuut.
Martinovici probeert naar een medespeler te passen. Staręga heeft problemen om de bal te vangen. Staręga passt de bal in één keer door. Bogdanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polarne Mede - Atletico de BK 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polarne Mede 50%, Atletico de BK 50%.
Polarne Mede - Atletico de BK 1:6