Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:28
  • Bekerwedstrijd: Kup Srbije
  • Stadion: fap Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 46458
fap FK Novi Sad
prva liga Tactiek 5-3-2 desno
40% Balbezit 60%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.9 gemiddelde waardering 73.4
excellent Schieten formidable
very good Passen outstanding
solid Verdedigen outstanding


13e minuut.
Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo geeft een hoge lob. Kauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo passt de bal in één keer door. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch geeft de bal voor. Kauer maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Lorenzo passt de bal in één keer door. Paździoch rent richting de bal. Paździoch geeft een hoge lob. Valencia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - FK Novi Sad 0:1

45e minuut.
Gyurcsányi passt de bal met de wreef. Paździoch rent richting de bal. Paździoch geeft een lange en hoge pass. Valencia springt en kopt de bal. Kauer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fap 59%, FK Novi Sad 41%.
fap - FK Novi Sad 0:1

48e minuut.
Jäpel speelt de bal door. Daar is Paździoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paździoch passt de bal zonder na te denken. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo schiet op doel. Richling probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... Richling bokst de bal weg.

50e minuut.
Ganenco probeert naar een medespeler te passen. Vasiljević is nu in balbezit. Vasiljević passt de bal zonder na te denken. Wojdała is nu in balbezit. Wojdała draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Stanjević met de inworp. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo geeft een hoge lob. Kauer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - FK Novi Sad 0:2

67e minuut.
Inworp. Taiani komt het veld opgelopen. Zartov komt het veld opgelopen. Teniagin komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Velimirović controleert de bal met de borst. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stanjević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kauer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Velimirović rent richting de bal. Stanjević verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ganenco de bal. Kauer is nu in balbezit. Kauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fap - FK Novi Sad 0:3

71e minuut.
Gyurcsányi is nu in balbezit. Zachęta onderschept slim de pass. Zachęta passt de bal zonder na te denken. Teniagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Teniagin draait met de bal, schiet en ... Janecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. González komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Klungelig pakt Taiani de bal. Taiani geeft een hoge lob. İlter met een sublieme pass. Teniagin is nu in balbezit. Teniagin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lorenzo geeft een lange en hoge pass. González heeft problemen om de bal te vangen. Cheşnoiu rent richting de bal. González onderschept slim de pass. González draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Stanjević de bal. Stanjević geeft de bal voor. González is nu in balbezit. González draait met de bal, schiet en ... Richling maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fap 56%, FK Novi Sad 44%.
fap - FK Novi Sad 0:3