Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 23:29
  • Bekerwedstrijd: Copa Chile
  • Stadion: El Morro
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10621
Talcahuano Azul FC The Stronghold
M 442U Tactiek 433
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55.7 gemiddelde waardering 54.4
formidable Schieten excellent
very good Passen adequate
solid Verdedigen excellent


14e minuut.
Panczak probeert naar een medespeler te passen. Żak speelt de bal door. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Talcahuano Azul FC - The Stronghold 0:1

19e minuut.
Fasola verovert de bal door een tackle van achteren. Fasola geeft de bal voor. Inworp. Antimo met een snelle inworp. Gazalcı probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gligić speelt de bal door. Fasola is nu in balbezit. Schrijver verovert de bal door een tackle van achteren. Schrijver schiet op doel. Barón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Talcahuano Azul FC - The Stronghold 1:1

32e minuut.
Sandang passt de bal met de wreef. Schrijver is nu in balbezit. Hawk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hawk krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Hawk onderschept slim de pass. Hawk geeft de bal voor. Panczak met een sublieme pass. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Talcahuano Azul FC - The Stronghold 1:2

38e minuut.
Kusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusiak met een sublieme pass. Schrijver is nu in balbezit. Schrijver haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Talcahuano Azul FC - The Stronghold 2:2

40e minuut.
Zanabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński is nu in balbezit. Piwoński passt de bal in één keer door. Kucz is nu in balbezit. Kucz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Antimo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gazalcı rent richting de bal. Gazalcı passt de bal met de wreef. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sandang met een sublieme pass. Daar is Kucz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bachmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bachmann krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talcahuano Azul FC 58%, The Stronghold 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Talcahuano Azul FC - The Stronghold 2:2

52e minuut.
Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Żak verovert de bal door een tackle van achteren. Żak geeft de bal voor. Kucz is nu in balbezit. Kucz draait met de bal, schiet en ... Canedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Inworp. Antimo met een snelle inworp. Gazalcı heeft problemen om de bal te vangen. Gazalcı geeft een hoge lob. Schrijver krijgt zijn hoofd ertegen. Barón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Antimo met de inworp. Gazalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazalcı passt de bal in één keer door. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes schiet op doel. Barón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrijver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Talcahuano Azul FC - The Stronghold 3:2

66e minuut.
Scazzoli geeft een hoge lob. Piwoński heeft problemen om de bal te vangen. Kucz rent richting de bal. Żak rent richting de bal. Żak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Scazzoli is nu in balbezit. Kucz probeert naar een medespeler te passen. Firică geeft de bal voor. Schrijver is nu in balbezit. Schrijver draait met de bal, schiet en ... Barón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Panczak is nu in balbezit. Panczak speelt de bal door. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Talcahuano Azul FC - The Stronghold 3:3

82e minuut.
Gazalcı passt de bal zonder na te denken. Bon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bon geeft een lange en hoge pass. Schrijver rent richting de bal. Schrijver schiet op doel. Barón bokst de bal weg.

83e minuut.
Gligić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antimo met de inworp. Gazalcı geeft de bal voor. Schrijver maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Talcahuano Azul FC - The Stronghold 4:3

87e minuut.
Żak onderschept slim de pass. Żak passt de bal zonder na te denken. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Talcahuano Azul FC - The Stronghold 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talcahuano Azul FC 49%, The Stronghold 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Talcahuano Azul FC - The Stronghold 4:4


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Bachmann onderschept slim de pass. Bachmann passt de bal in één keer door. Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

97e minuut.
Scazzoli kan de bal niet met de borst controleren. Gazalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bon. Bon krijgt een gele kaart.

98e minuut.
Kusiak rent richting de bal. Kusiak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hawk de bal. Schrijver is nu in balbezit. Schrijver haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schrijver rent richting de bal. Schrijver draait met de bal, schiet en ... Barón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

103e minuut.
Sandang probeert naar een medespeler te passen. Panczak is nu in balbezit. Panczak speelt de bal door. Żak is nu in balbezit. Żak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talcahuano Azul FC 43%, The Stronghold 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Talcahuano Azul FC - The Stronghold 4:4

110e minuut.
Antimo met de inworp. Gazalcı rent richting de bal. Gazalcı geeft de bal voor. Schrijver bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrijver schiet op doel. Barón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

117e minuut.
Mignona probeert naar een medespeler te passen. Żak is nu in balbezit. Żak speelt de bal door. Kucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

119e minuut.
Scazzoli passt de bal zonder na te denken. Żak is nu in balbezit. Mignona rent richting de bal. Żak verovert de bal door een tackle van achteren. Żak schiet op doel. Canedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Talcahuano Azul FC 47%, The Stronghold 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Talcahuano Azul FC - The Stronghold 4:4


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Kucz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Canedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Schrijver neemt zijn aanloop. Paal!
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Piwoński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Fuentes kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Talcahuano Azul FC - The Stronghold 5:4
---
Żak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Talcahuano Azul FC - The Stronghold 5:5
---
Gazalcı neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---
Sandang neemt de penalty, wat een uithaal! Canedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Kusiak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Scazzoli neemt zijn aanloop. Canedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Antimo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Barón bokst de bal weg.
---
Panczak neemt de penalty, wat een uithaal! Canedo bokst de bal weg.
---
Firică legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
Hawk neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
Zanabria legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
---
Bon kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Canedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Talcahuano Azul FC - The Stronghold 5:6
---
Mignona legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Barón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---