Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club de Deportes Vallenar Flaite`s United
=Law= Tactiek Jiri_Prochazka
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 59.4
adequate Schieten formidable
excellent Passen formidable
very good Verdedigen excellent


20e minuut.
Kıratlı probeert naar een medespeler te passen. Keegan rent richting de bal. Keegan passt de bal zonder na te denken. Bäthge is nu in balbezit. Bäthge schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Keegan met een sublieme pass. Xudayarov met een sublieme pass. Bäthge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäthge draait met de bal, schiet en ... Logiudice probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Eszterházi onderschept slim de pass. Eszterházi met een sublieme pass. Kıratlı speelt de bal door. Keegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keegan probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Deportes Vallenar 62%, Flaite`s United 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club de Deportes Vallenar - Flaite`s United 0:0

50e minuut.
Keegan passt de bal met de wreef. Bäthge is nu in balbezit. Kraljević begaat een overtreding. Bäthge raakt geblesseerd tijdens het duel. Xudayarov wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bitter geeft een hoge lob. Daar is Kraljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eszterházi speelt de bal door. Xudayarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudayarov haalt uit met een fantastische trap. Malawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Bäthge rent richting de bal. Xudayarov rent richting de bal. Ilabaca onderschept slim de pass. Bäthge rent richting de bal. Bäthge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Eszterházi de bal. Eszterházi geeft de bal voor. Logiudice kan de bal niet met de borst controleren. Bäthge is nu in balbezit. Bäthge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Eszterházi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eszterházi geeft een lange en hoge pass. Logiudice controleert de bal met de borst. Bäthge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäthge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Xudayarov verovert de bal door een tackle van achteren. Xudayarov passt de bal met de wreef. Bäthge bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäthge schiet op doel. Malawski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club de Deportes Vallenar - Flaite`s United 0:1

81e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eszterházi zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Logiudice de bal. Bäthge rent richting de bal. Bäthge haalt uit met een fantastische trap. Ilabaca probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kraljević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Raith de bal. Eszterházi begaat een overtreding. Eszterházi krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Zub geeft de bal voor. Bäthge kopt de bal weg. Klungelig pakt Teterko de bal. Xudayarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudayarov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club de Deportes Vallenar 62%, Flaite`s United 38%.
Club de Deportes Vallenar - Flaite`s United 0:1