Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hunstnaton FC abacus fc
wssfa3333 Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47.8 gemiddelde waardering 53.6
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Froment is nu in balbezit. Froment passt de bal in één keer door. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunstnaton FC - abacus fc 0:1

17e minuut.
Muża probeert naar een medespeler te passen. Pingo rent richting de bal. Potegea onderschept slim de pass. Potegea schiet op doel. Kotfin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hunstnaton FC - abacus fc 1:1

24e minuut.
Brito speelt de bal door. Rodriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriquez passt de bal in één keer door. Vera rent richting de bal. Vera geeft een hoge lob. Leopold probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Muża draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Csősz de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kopciuszko zal de hoekschop nemen. Potegea springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Vera speelt de bal door. Serwach is nu in balbezit. Serwach speelt de bal door. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković draait met de bal, schiet en ... Leopold bokst de bal weg.

39e minuut.
Bükszegi is nu in balbezit. Bükszegi met een sublieme pass. Colonna heeft problemen om de bal te vangen. Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Vera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Bükszegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükszegi geeft een lange en hoge pass. Csősz rent richting de bal. Potegea onderschept slim de pass. Potegea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunstnaton FC 52%, abacus fc 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hunstnaton FC - abacus fc 1:1

49e minuut.
Pingo passt de bal in één keer door. Rodriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriquez passt de bal zonder na te denken. Vera is nu in balbezit. Vera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. Froment met de inworp. Laaser rent richting de bal. Vera verovert de bal door een tackle van achteren. Vera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kopciuszko heeft problemen om de bal te vangen. Kopciuszko passt de bal in één keer door. Muża bereikt de bal nog maar net als eerste. Muża haalt uit met een fantastische trap. Kotfin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunstnaton FC - abacus fc 2:1

83e minuut.
Froment bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Kopciuszko passt de bal zonder na te denken. Muża rent richting de bal. Muża schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Renfurm passt de bal in één keer door. Kopciuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciuszko passt de bal in één keer door. Muża rent richting de bal. Muża schiet op doel. Kotfin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Potegea rent richting de bal. Potegea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunstnaton FC - abacus fc 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunstnaton FC 56%, abacus fc 44%.
Hunstnaton FC - abacus fc 3:1