Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Zlatan Navua
Normal Tactiek 433W
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.2 gemiddelde waardering 49.1
average Schieten very good
average Passen very good
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donnelly zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linetty is nu in balbezit. Linetty geeft de bal voor. Higgins krijgt zijn hoofd ertegen. Walton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Walton heeft problemen om de bal te vangen. Yusifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybył schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Przybył krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Jahoda heeft problemen om de bal te vangen. Sheringham rent richting de bal. Sheringham met een sublieme pass. Przybył bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybył schiet op doel. Walton bokst de bal weg. Yusifzadə kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Grealish kopt de bal weg. Dasilva geeft een lange en hoge pass. Przybył kopt de bal weg. Sheringham bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheringham haalt uit met een fantastische trap. Walton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Linetty is nu in balbezit. Linetty geeft de bal voor. Przybył probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Higgins rent richting de bal. Higgins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Linetty kopt de bal weg. Daar is Przybył, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jahoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybył onderschept slim de pass. Przybył schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Woodgate rent richting de bal. Linetty speelt de bal door. Sheringham rent richting de bal. Sheringham schiet op doel. Walton werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Navua 0:1

18e minuut.
Sheringham probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dudarenko rent richting de bal. Dudarenko probeert naar een medespeler te passen. Higgins is nu in balbezit. Higgins haalt uit met een fantastische trap. Walton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Navua 0:2

21e minuut.
Woodgate met een sublieme pass. Przybył bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybył met een sublieme pass. Sheringham rent richting de bal. Sheringham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Przybył raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gray komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Dudarenko met de inworp. Daar is Higgins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michael is nu in balbezit. Dudarenko onderschept slim de pass. Dudarenko geeft een hoge lob. Walton bokst de bal weg. Gray rent richting de bal. Gray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Navua 0:3

42e minuut.
Dudarenko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sidwell. Dudarenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Durbin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sheringham springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ian Wright rent richting de bal. Ian Wright geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linetty met de inworp. Sheringham geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Zlatan 82%, Navua 18%.
Fc Zlatan - Navua 0:3

46e minuut.
Dudarenko passt de bal met de wreef. Gray rent richting de bal. Jahoda is nu in balbezit. Sheringham onderschept slim de pass. Sheringham schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Gray rent richting de bal. Gray passt de bal met de wreef. Daar is Higgins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Higgins draait met de bal, schiet en ... Walton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Navua 0:4

54e minuut.
Joyce geeft de bal voor. Sidwell rent richting de bal. Sidwell speelt de bal door. Ferguson rent richting de bal. Ferguson geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Joyce de bal. Mullen is nu in balbezit. Mullen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Navua 1:4

62e minuut.
Higgins rent richting de bal. Higgins passt de bal met de wreef. Sheringham bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray rent richting de bal. Gray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Navua 1:5

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durbin met een snelle inworp. Klungelig pakt Dudarenko de bal. Dudarenko geeft de bal voor. Walton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Linetty kopt de bal weg. Maurer rent richting de bal. Sheringham onderschept slim de pass. Sheringham draait met de bal, schiet en ... Walton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Zlatan - Navua 1:6

69e minuut.
Klungelig pakt Sheringham de bal. Sheringham geeft de bal voor. Yusifzadə probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Higgins is nu in balbezit. Higgins draait met de bal, schiet en ... Walton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Zlatan 67%, Navua 33%.
Fc Zlatan - Navua 1:6