Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 21:27
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Timisoara UK Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 32694
Timisoara UK FC Barstable
£$# Tactiek 532 Sco
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
21 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 45.7
incredible Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen very good


8e minuut.
Buitenspel voor Ramsdale. Goede buitenspelval van de verdediging. Knight maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Sebastiansson de bal. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov schiet op doel. Trojan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Klungelig pakt Gromadzki de bal. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale passt de bal zonder na te denken. Helgason rent richting de bal. Helgason haalt uit met een fantastische trap. Smith kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Daar is Gascoignе, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hall probeert naar een medespeler te passen. Asəfov rent richting de bal. Asəfov haalt uit met een fantastische trap. Trojan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - FC Barstable 0:1

19e minuut.
Ağayev met een sublieme pass. Gromadzki rent richting de bal. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana schiet op doel. Smith maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Timisoara UK - FC Barstable 1:1

20e minuut.
Jerman rent richting de bal. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Hall passt de bal met de wreef. Steele rent richting de bal. Steele geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Freeman de bal. Blitz is nu in balbezit. Blitz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Sebastiansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiansson geeft een hoge lob. Santana speelt de bal door. Helgason rent richting de bal. Helgason schiet op doel. Smith kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gascoignе rent richting de bal. Gascoignе geeft een hoge lob. Helgason is nu in balbezit. Helgason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - FC Barstable 2:1

26e minuut.
Ramsdale kopt de bal weg. Radenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radenkov met een sublieme pass. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Timisoara UK - FC Barstable 2:2

32e minuut.
Gascoignе is nu in balbezit. Gascoignе passt de bal in één keer door. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale haalt uit met een fantastische trap. Smith maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - FC Barstable 3:2

34e minuut.
Blitz rent richting de bal. Freeman onderschept slim de pass. Radenkov rent richting de bal. Radenkov geeft de bal voor. Asəfov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Scholes is nu in balbezit. Asəfov onderschept slim de pass. Blitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiansson onderschept slim de pass. Sebastiansson passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hall is nu in balbezit. Scholes verovert de bal door een tackle van achteren. Scholes met een sublieme pass. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ... Smith kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - FC Barstable 4:2

41e minuut.
Gascoignе geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ramsdale springt en kopt de bal. Klungelig pakt Gromadzki de bal. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ... Smith probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Jerman met een sublieme pass. Radenkov is nu in balbezit. Radenkov passt de bal zonder na te denken. Asəfov rent richting de bal. Asəfov draait met de bal, schiet en ... Trojan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Steele zal de hoekschop nemen. Radenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radenkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hall probeert de bal met de borst te controleren. Scholes rent richting de bal. Scholes probeert naar een medespeler te passen. Helgason heeft problemen om de bal te vangen. Helgason schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timisoara UK 63%, FC Barstable 37%.
Timisoara UK - FC Barstable 4:2

52e minuut.
Pazderski probeert naar een medespeler te passen. Radenkov is nu in balbezit. Radenkov geeft de bal voor. Asəfov heeft problemen om de bal te vangen. Asəfov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Pazderski is nu in balbezit. Pazderski geeft de bal voor. Blitz kopt de bal weg. Asəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asəfov schiet op doel. Trojan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Babaverdiyev geeft een hoge lob. Inworp. Hall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Santana geeft een lange en hoge pass. Jerman kopt de bal weg. Daar is Gromadzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helgason rent richting de bal. Helgason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gromadzki kopt de bal weg. Ağayev geeft de bal voor. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale draait met de bal, schiet en ... Smith maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Radenkov onderschept slim de pass. Radenkov passt de bal in één keer door. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov draait met de bal, schiet en ... Trojan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - FC Barstable 4:3

69e minuut.
Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale onderschept slim de pass. Ramsdale schiet op doel. Smith werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - FC Barstable 5:3

71e minuut.
Smith probeert naar een medespeler te passen. Blitz is nu in balbezit. Blitz geeft een hoge lob. Asəfov rent richting de bal. Asəfov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - FC Barstable 5:4

74e minuut.
Scholes kan de bal niet met de borst controleren. Radenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radenkov passt de bal in één keer door. Blitz rent richting de bal. Blitz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight begaat een overtreding. Ramsdale is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jerman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Santana rent richting de bal. Santana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Smith trapt de bal weg van het doel. Radenkov kopt de bal weg. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Radenkov rent richting de bal. Radenkov passt de bal met de wreef. Blitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Blitz draait met de bal, schiet en ... Trojan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trojan trapt de bal weg. Helgason rent richting de bal. Helgason haalt uit met een fantastische trap. Smith maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - FC Barstable 6:4

86e minuut.
Scholes rent richting de bal. Scholes passt de bal in één keer door. Kenyon verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale haalt uit met een fantastische trap. Smith probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale schiet op doel. Smith probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - FC Barstable 7:4

88e minuut.
Radenkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marley rent richting de bal. Santana onderschept slim de pass. Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - FC Barstable 8:4

89e minuut.
Gromadzki geeft de bal voor. Inworp. Gascoignе met de inworp. Jerman is nu in balbezit. Jerman geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ramsdale rent richting de bal. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Timisoara UK - FC Barstable 9:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Timisoara UK 55%, FC Barstable 45%.
Timisoara UK - FC Barstable 9:4