Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 21:27
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: FC Moroos Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6632
FC Moroos Aubergine FC
v1 Tactiek tre
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.5 gemiddelde waardering 58.7
solid Schieten outstanding
average Passen excellent
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Palyanitsa is nu in balbezit. Ástvaldsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palyanitsa raakt geblesseerd tijdens het duel. Aelvoet met een snel genomen vrije trap. de Jesús Silva maakt een snoekduik en kopt de bal. Hayward verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Aelvoet geeft een hoge lob. de Jesús Silva kopt de bal weg. Palyanitsa rent richting de bal. Palyanitsa schiet op doel. Hayward maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Aelvoet probeert naar een medespeler te passen. Žarković rent richting de bal. Žarković geeft een hoge lob. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Žarković geeft de bal voor. Ástvaldsson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Valiente de bal onder controle te krijgen. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Dołęga probeert de bal aan de voet te houden. Žarković geeft een hoge lob. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa schiet op doel. Paal! Palyanitsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Moroos - Aubergine FC 0:1

14e minuut.
de Jesús Silva kopt de bal weg. Daar is Ástvaldsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nośka is nu in balbezit. Palyanitsa verovert de bal door een tackle van achteren. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ... Hayward bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Moroos - Aubergine FC 0:2

25e minuut.
Wiaderny passt de bal in één keer door. Bodrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrian passt de bal met de wreef. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Wiaderny speelt de bal door. Palyanitsa is nu in balbezit. Nośka bereikt de bal nog maar net als eerste. Palyanitsa onderschept slim de pass. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Valiente verovert de bal door een tackle van achteren. Žarković verovert de bal door een tackle van achteren. Žarković geeft een lange en hoge pass. Daar is Palyanitsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palyanitsa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Bodrian met de inworp. Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny passt de bal met de wreef. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ... Hayward bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bodrian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Palyanitsa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Wiaderny is nu in balbezit. Wiaderny met een sublieme pass. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Moroos - Aubergine FC 0:3

39e minuut.
Wiaderny heeft problemen om de bal te vangen. Wiaderny passt de bal met de wreef. Žarković geeft een lange en hoge pass. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wiaderny passt de bal met de wreef. Bodrian is nu in balbezit. Bodrian geeft de bal voor. de Jesús Silva is nu in balbezit. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Moroos 75%, Aubergine FC 25%.
FC Moroos - Aubergine FC 0:3

47e minuut.
Palyanitsa is nu in balbezit. Valiente legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Palyanitsa raakt geblesseerd tijdens het duel. Palyanitsa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Moroos - Aubergine FC 0:4

48e minuut.
Bodrian probeert de bal met de borst te controleren. Bodrian speelt de bal door. Kłapacz geeft een hoge lob. Palyanitsa is nu in balbezit. Palyanitsa schiet op doel. Hayward verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Moroos - Aubergine FC 0:5

51e minuut.
Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny probeert naar een medespeler te passen. Bodrian is nu in balbezit. Bodrian geeft een hoge lob. de Jesús Silva krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

62e minuut.
de Jesús Silva rent richting de bal. Žarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarković met een sublieme pass. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva draait met de bal, schiet en ... Hayward bokst de bal weg.

68e minuut.
Daar is Ramsey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žarković speelt de bal door. de Jesús Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jesús Silva schiet op doel. Hayward maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Moroos - Aubergine FC 0:6

73e minuut.
Aelvoet passt de bal zonder na te denken. Bodrian is nu in balbezit. Bodrian passt de bal in één keer door. Žarković is nu in balbezit. Žarković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bodrian geeft een hoge lob. Ástvaldsson is nu in balbezit. Palyanitsa verovert de bal door een tackle van achteren. Palyanitsa draait met de bal, schiet en ... Hayward maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Moroos - Aubergine FC 0:7

89e minuut.
Dołęga probeert naar een medespeler te passen. Ramsey is nu in balbezit. Calheiros onderschept slim de pass. Kadastu rent richting de bal. Kadastu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Moroos 68%, Aubergine FC 32%.
FC Moroos - Aubergine FC 0:7