Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bramley Moore FC Los Trios Sudamericanos
def 23 Tactiek normal 3
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 57.5
good Schieten excellent
solid Passen very good
good Verdedigen good


23e minuut.
Stoch met een sublieme pass. Pittaluga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salazar. Salazar krijgt een gele kaart. Pittaluga raakt geblesseerd tijdens het duel. Stoch met een snel genomen vrije trap. Pittaluga maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Los Trios Sudamericanos 0:1

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlahuţă met een snelle inworp. Calderón Sol is nu in balbezit. Binayas verovert de bal door een tackle van achteren. Binayas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bekvalac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch onderschept slim de pass. Stoch met een sublieme pass. Binayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Binayas schiet op doel. Åkre bokst de bal weg.

41e minuut.
Daar is Zabłocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch passt de bal in één keer door. Binayas rent richting de bal. Binayas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bujor heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Pittaluga de bal onder controle te krijgen. Stoch is nu in balbezit. Stoch passt de bal met de wreef. Pittaluga rent richting de bal. Pittaluga schiet op doel. Åkre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga verovert de bal door een tackle van achteren. Pittaluga haalt uit met een fantastische trap. Åkre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Los Trios Sudamericanos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 68%, Los Trios Sudamericanos 32%.
Bramley Moore FC - Los Trios Sudamericanos 0:2

46e minuut.
Daar is Pittaluga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar rent richting de bal. Pittaluga onderschept slim de pass. Pittaluga schiet op doel. Bujor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Calderón Sol rent richting de bal. Binayas verovert de bal door een tackle van achteren. Binayas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wilder de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bramley Moore FC - Los Trios Sudamericanos 0:3

55e minuut.
Brzeżański rent richting de bal. Brzeżański passt de bal in één keer door. Bujor is nu in balbezit. Stoch rent richting de bal. Stoch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Brzeżański met een sublieme pass. Stoch rent richting de bal. Stoch passt de bal zonder na te denken. Pittaluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga haalt uit met een fantastische trap. Åkre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Åkre met een harde bal richting middenveld. Zabłocki kopt de bal weg. Calderón Sol rent richting de bal. Binayas verovert de bal door een tackle van achteren. Binayas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pasko rent richting de bal. Stoch onderschept slim de pass. Stoch passt de bal in één keer door. Pittaluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittaluga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Tascău probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bekvalac probeert naar een medespeler te passen. Wilder heeft problemen om de bal te vangen. Binayas rent richting de bal. Binayas schiet op doel. Åkre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Martínez Abellán speelt de bal door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar speelt de bal door. Binayas is nu in balbezit. Binayas haalt uit met een fantastische trap. Åkre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

89e minuut.
Brzeżański onderschept slim de pass. Brzeżański passt de bal met de wreef. Stoch met een sublieme pass. Pittaluga rent richting de bal. Pittaluga draait met de bal, schiet en ... Åkre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bramley Moore FC 64%, Los Trios Sudamericanos 36%.
Bramley Moore FC - Los Trios Sudamericanos 0:3