Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Basford United Chuck Norris FC
Normal Tactiek FW24
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 69
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 64.7
poor Schieten outstanding
weak Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen excellent


1e minuut.
Mudrić probeert naar een medespeler te passen. Wong kopt de bal weg. Stănciulescu geeft de bal voor. Tököli geeft de bal voor. Săvoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu onderschept slim de pass. Săvoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:1

4e minuut.
Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli passt de bal zonder na te denken. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap. Mudrić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:2

7e minuut.
Penrose bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Penrose begaat een overtreding. Penrose krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Tököli onderschept slim de pass. Aaskivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaskivi geeft een hoge lob. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu draait met de bal, schiet en ... Mudrić bokst de bal weg.

10e minuut.
Albístegui geeft de bal voor. Wong rent richting de bal. Wong met een sublieme pass. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap. Mudrić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli passt de bal zonder na te denken. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu schiet op doel. Mudrić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:3

11e minuut.
Stănciulescu met een sublieme pass. Wong controleert de bal met de borst. Wong probeert naar een medespeler te passen. Tököli rent richting de bal. Tököli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:4

13e minuut.
Flores heeft problemen om de bal te vangen. Flores met een sublieme pass. Leopard is nu in balbezit. Tököli verovert de bal door een tackle van achteren. Tököli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tököli geeft een lange en hoge pass. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu schiet op doel. Mudrić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Albístegui is nu in balbezit. Albístegui geeft een hoge lob. Tököli kopt de bal weg. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:5

17e minuut.
Keane probeert naar een medespeler te passen. Daar is Săvoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barry de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tököli is nu in balbezit. Tököli met een sublieme pass. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu schiet op doel. Mudrić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:6

20e minuut.
Wagar is nu in balbezit. Săvoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Barry is nu in balbezit. Săvoiu onderschept slim de pass. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap. Mudrić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tököli is nu in balbezit. Tököli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:7

21e minuut.
Klungelig pakt Blissett de bal. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu passt de bal in één keer door. Tököli rent richting de bal. Tököli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Mubama bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores rent richting de bal. Mubama begaat een overtreding. Mubama krijgt een gele kaart. Flores is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mubama speelt de bal door. Albístegui met een snel genomen vrije trap. Săvoiu krijgt zijn hoofd ertegen. Mudrić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Taylor rent richting de bal. Săvoiu onderschept slim de pass. Săvoiu passt de bal zonder na te denken. Tököli is nu in balbezit. Tököli draait met de bal, schiet en ... Mudrić bokst de bal weg.

25e minuut.
Aaskivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaskivi probeert naar een medespeler te passen. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:8

26e minuut.
Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli verovert de bal door een tackle van achteren. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu schiet op doel. Mudrić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:9

27e minuut.
Blissett is nu in balbezit. Blissett probeert naar een medespeler te passen. Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu schiet op doel. Mudrić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Aaskivi met een sublieme pass. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu geeft de bal voor. Tököli heeft problemen om de bal te vangen. Tököli haalt uit met een fantastische trap. Mudrić bokst de bal weg. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tököli is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Leopard heeft problemen om de bal te vangen. Leopard geeft de bal voor. Wong met een sublieme pass. Tököli rent richting de bal. Tököli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mudrić met een harde bal richting middenveld. Wong kopt de bal weg. Aaskivi speelt de bal door. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mudrić speelt de bal door. Keane kopt de bal weg. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong geeft een hoge lob. Săvoiu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:10

36e minuut.
Albístegui is nu in balbezit. Klungelig pakt Flores de bal. Flores met een sublieme pass. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Szulc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ingram komt het veld opgelopen. Mudrić trapt de bal weg. Wong kopt de bal weg. Aaskivi speelt de bal door. Daar is Tököli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tököli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Wong met een snelle inworp. Stănciulescu is nu in balbezit. Tököli is nu in balbezit. Tököli schiet op doel. Mudrić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:11

42e minuut.
Wagar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wong de bal. Wong speelt de bal door. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Mudrić trapt de bal weg van het doel. Keane geeft de bal voor. Tököli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:12

45e minuut.
Săvoiu is nu in balbezit. Aaskivi rent richting de bal. Aaskivi passt de bal met de wreef. Tököli rent richting de bal. Tököli schiet op doel. Mudrić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basford United 80%, Chuck Norris FC 20%.
Basford United - Chuck Norris FC 0:12

46e minuut.
Albístegui probeert naar een medespeler te passen. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal met de wreef. Tököli is nu in balbezit. Tököli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:13

48e minuut.
Keane kopt de bal weg. Wong is nu in balbezit. Wong passt de bal in één keer door. Tököli is nu in balbezit. Tököli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Mudrić probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keane met de inworp. Wong is nu in balbezit. Wong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Aaskivi rent richting de bal. Aaskivi passt de bal in één keer door. Tököli is nu in balbezit. Tököli draait met de bal, schiet en ... Mudrić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:14

58e minuut.
Keane neemt vlug de vrije trap. Wong met een sublieme pass. Flores speelt de bal door. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:15

59e minuut.
Tököli rent richting de bal. Tököli passt de bal zonder na te denken. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:16

60e minuut.
Stănciulescu is nu in balbezit. Stănciulescu passt de bal in één keer door. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:17

62e minuut.
Daar is Wong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wong geeft een hoge lob. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap. Mudrić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:18

63e minuut.
Flores probeert de bal met de borst te controleren. Flores passt de bal in één keer door. Daar is Săvoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Săvoiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Taylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Kirkland rent richting de bal. Flores onderschept slim de pass. Flores probeert naar een medespeler te passen. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:19

66e minuut.
Săvoiu passt de bal met de wreef. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal in één keer door. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap. Mudrić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Stănciulescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Săvoiu de bal. Aaskivi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tököli de bal. Tököli draait met de bal, schiet en ... Paal! Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Săvoiu heeft problemen om de bal te vangen. Aaskivi met een sublieme pass. Barry is nu in balbezit. Tököli onderschept slim de pass. Tököli schiet op doel. Mudrić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:20

71e minuut.
Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli rent richting de bal. Tököli passt de bal zonder na te denken. Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Wong geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Tököli de bal. Barry rent richting de bal. Tököli verovert de bal door een tackle van achteren. Tököli haalt uit met een fantastische trap. Mudrić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:21

73e minuut.
Săvoiu met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal zonder na te denken. Tököli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tököli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Wong kopt de bal weg. Aaskivi kan de bal niet met de borst controleren. Aaskivi passt de bal in één keer door. Săvoiu is nu in balbezit. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap. Mudrić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Taylor de bal. Săvoiu rent richting de bal. Săvoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:22

80e minuut.
Leopard probeert naar een medespeler te passen. Groves is nu in balbezit. Sheringham tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sheringham krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Albístegui is nu in balbezit. Albístegui geeft een lange en hoge pass. Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu schiet op doel. Mudrić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Basford United - Chuck Norris FC 0:23

88e minuut.
Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu schiet op doel. Taylor probeert de bal aan de voet te houden. Tököli geeft een lange en hoge pass. Săvoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Basford United 79%, Chuck Norris FC 21%.
Basford United - Chuck Norris FC 0:23