Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: Avon Gunners Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Avon Gunners ANFIELD LFC
442 Tactiek fix
56% Balbezit 44%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 53.7
average Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Ćwieląg rent richting de bal. Głuszak rent richting de bal. Głuszak passt de bal in één keer door. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović draait met de bal, schiet en ... Huma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szotek passt de bal met de wreef. Ortúzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortúzar schiet op doel. Kolarčík probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ćwieląg met een sublieme pass. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak speelt de bal door. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson haalt uit met een fantastische trap. Huma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Piroscia heeft problemen om de bal te vangen. Pellegrino verovert de bal door een tackle van achteren. Manolov probeert naar een medespeler te passen. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Ćwieląg kan de bal niet met de borst controleren. Tetwin is nu in balbezit. Ćwieląg onderschept slim de pass. Ćwieląg geeft de bal voor. Vujinović maakt een snoekduik en kopt de bal. Huma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - ANFIELD LFC 0:1

21e minuut.
Quebrado rent richting de bal. Pellegrino onderschept slim de pass. Pellegrino passt de bal zonder na te denken. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Szotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporleder verovert de bal door een tackle van achteren. Sporleder geeft een lange en hoge pass. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. Huma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zevallos heeft problemen om de bal te vangen. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. Huma maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - ANFIELD LFC 0:2

26e minuut.
Vujinović rent richting de bal. Ławecki onderschept slim de pass. Głuszak onderschept slim de pass. Głuszak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - ANFIELD LFC 0:3

38e minuut.
Pellegrino geeft de bal voor. Vujinović kopt de bal weg. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - ANFIELD LFC 0:4

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piroscia met een snelle inworp. Pellegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Quebrado onderschept slim de pass. Quebrado geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avon Gunners 67%, ANFIELD LFC 33%.
Avon Gunners - ANFIELD LFC 0:4

53e minuut.
Ferguson met een sublieme pass. Ławecki onderschept slim de pass. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović schiet op doel. Huma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Manolov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćwieląg heeft problemen om de bal te vangen. Ćwieląg geeft de bal voor. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zevallos rent richting de bal. Ferguson onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manolov zal de hoekschop nemen. Huma bokst de bal weg. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Sporleder geeft een lange en hoge pass. Daar is Ławecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Głuszak is nu in balbezit. Głuszak draait met de bal, schiet en ... Huma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Avon Gunners - ANFIELD LFC 0:5

73e minuut.
Schmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak onderschept slim de pass. Głuszak passt de bal met de wreef. Daar is Vujinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. Huma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Sporleder geeft een lange en hoge pass. Ławecki probeert de bal met de borst te controleren. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tetwin passt de bal zonder na te denken. Daar is Ortúzar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwieląg met een sublieme pass. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak geeft de bal voor. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zevallos de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Manolov geeft een lange en hoge pass. Ławecki kan de bal niet met de borst controleren. Głuszak is nu in balbezit. Vujinović rent richting de bal. Vujinović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avon Gunners 74%, ANFIELD LFC 26%.
Avon Gunners - ANFIELD LFC 0:5