Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C-R-A-I-O-V-A COLNE FC
11 Tactiek euro
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
44 gemiddelde waardering 53.1
solid Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


3e minuut.
Bandarra onderschept slim de pass. Świtalski is nu in balbezit. Bandarra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świtalski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Świtalski komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - COLNE FC 0:1

10e minuut.
White rent richting de bal. White geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świtalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dmowski geeft de bal voor. Sierny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Sheperd geeft de bal voor. Buitenspel voor Matrix. Goede buitenspelval van de verdediging. Radmilović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vignolo is nu in balbezit. Vignolo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Radmilović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lacеy kopt de bal weg. Dmowski is nu in balbezit. Dmowski geeft een lange en hoge pass. Matrix krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - COLNE FC 0:2

23e minuut.
Vyncke geeft een lange en hoge pass. Świtalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anastasijević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anastasijević krijgt een gele kaart.

43e minuut.
White geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świtalski met een snelle inworp. Mareş rent richting de bal. Mareş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Sierny trapt de bal weg. Świtalski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Daar is Neckritz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmowski met een sublieme pass. Mareş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C-R-A-I-O-V-A 60%, COLNE FC 40%.
C-R-A-I-O-V-A - COLNE FC 0:2

46e minuut.
Dmowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Skorupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacеy bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupski verovert de bal door een tackle van achteren. Skorupski haalt uit met een fantastische trap. Dobias bokst de bal weg.

47e minuut.
Świtalski is nu in balbezit. White is nu in balbezit. White geeft een hoge lob. Vignolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Bandarra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ntasios. Bandarra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bandarra met een snel genomen vrije trap. Vignolo rent richting de bal. Vignolo haalt uit met een fantastische trap. Dobias kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skorupski is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Neckritz zal de hoekschop nemen. Skorupski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Neckritz passt de bal in één keer door. Bandarra is nu in balbezit. Bandarra geeft een hoge lob. Mareş rent richting de bal. Mareş haalt uit met een fantastische trap. Sierny bokst de bal weg.

56e minuut.
Dmowski speelt de bal door. Vignolo is nu in balbezit. Lacеy begaat een overtreding. Lacеy krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Ntasios rent richting de bal. Ntasios geeft een lange en hoge pass. Matrix rent richting de bal. Matrix haalt uit met een fantastische trap. Sierny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Mareş is nu in balbezit. Mareş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - COLNE FC 0:3

70e minuut.
Vyncke passt de bal met de wreef. Vignolo is nu in balbezit. Met opzet legt Ribas zijn tegenspeler op de grond. Ribas krijgt een gele kaart. Vignolo raakt geblesseerd tijdens het duel. Skorupski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sheperd verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Sheperd de bal. Sheperd probeert naar een medespeler te passen. Inworp. White zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neckritz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Ntasios verovert de bal door een tackle van achteren. Ntasios met een sublieme pass. Świtalski is nu in balbezit. Świtalski geeft een hoge lob. Matrix springt en kopt de bal. Sierny kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Domicolo passt de bal zonder na te denken. Ntasios heeft problemen om de bal te vangen. Ntasios geeft een lange en hoge pass. Świtalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świtalski geeft de bal voor. Sierny bokst de bal weg.

86e minuut.
Bandarra rent richting de bal. Mareş onderschept slim de pass. Bandarra rent richting de bal. Mareş verovert de bal door een tackle van achteren. Mareş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - COLNE FC 0:4

88e minuut.
White zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Świtalski probeert naar een medespeler te passen. Matrix rent richting de bal. Matrix draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - COLNE FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C-R-A-I-O-V-A 55%, COLNE FC 45%.
C-R-A-I-O-V-A - COLNE FC 0:5