Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 21:28
  • Bekerwedstrijd: FA Cup
  • Stadion: FC Corvin Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 22000
FC Corvin Thamesmead Town FC
4312 Tactiek Higher attack
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
54.3 gemiddelde waardering 71.4
good Schieten brilliant
solid Passen formidable
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Miller is nu in balbezit. Éder rent richting de bal. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ... Morgan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Di Canio probeert naar een medespeler te passen. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz passt de bal met de wreef. Hồng Sơn verovert de bal door een tackle van achteren. Miller rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Emczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Emczyński geeft de bal voor. Mạnh Thắng heeft problemen om de bal te vangen. Miller is nu in balbezit. Miller schiet op doel. Morgan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Torrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrado geeft een lange en hoge pass. Freedman kopt de bal weg. Scholes geeft de bal voor. Miller springt en kopt de bal. Morgan bokst de bal weg. Miller is nu in balbezit. Miller draait met de bal, schiet en ... Morgan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvin - Thamesmead Town FC 0:1

19e minuut.
Gazza onderschept slim de pass. Di Canio met een sublieme pass. Kupisz is nu in balbezit. Kupisz geeft de bal voor. Miller springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Di Canio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kupisz de bal. Kupisz geeft de bal voor. Éder springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvin - Thamesmead Town FC 0:2

25e minuut.
Emczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Emczyński geeft een lange en hoge pass. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder schiet op doel. Morgan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvin - Thamesmead Town FC 0:3

29e minuut.
Freedman rent richting de bal. Freedman geeft de bal voor. Mạnh Thắng rent richting de bal. Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Miller schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Lampart speelt de bal door. Brescan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gazza. Gazza krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kupisz is nu in balbezit. Ciauşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz verovert de bal door een tackle van achteren. Kupisz geeft een hoge lob. Miller krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Mạnh Thắng geeft een lange en hoge pass. Kupisz probeert naar een medespeler te passen. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvin - Thamesmead Town FC 0:4

34e minuut.
Pilikowski met een sublieme pass. Trieloff rent richting de bal. Miller is nu in balbezit. Miller haalt uit met een fantastische trap. Morgan bokst de bal weg. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Di Canio probeert naar een medespeler te passen. Freedman geeft de bal voor. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Éder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Éder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Corvin 71%, Thamesmead Town FC 29%.
FC Corvin - Thamesmead Town FC 0:4

51e minuut.
Lampart met een sublieme pass. Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes passt de bal met de wreef. Miller heeft problemen om de bal te vangen. Miller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Brescan heeft problemen om de bal te vangen. Brescan geeft de bal voor. Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder schiet op doel. Morgan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvin - Thamesmead Town FC 0:5

62e minuut.
Kupisz rent richting de bal. Kupisz passt de bal in één keer door. Éder rent richting de bal. Éder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvin - Thamesmead Town FC 0:6

64e minuut.
Gazza is nu in balbezit. Gazza passt de bal in één keer door. Kupisz rent richting de bal. Kupisz geeft de bal voor. Miller krijgt zijn hoofd ertegen. Morgan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Jędras geeft de bal voor. Luca probeert naar een medespeler te passen. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz geeft de bal voor. Éder maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mạnh Thắng onderschept slim de pass. Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Scholes probeert naar een medespeler te passen. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kupisz geeft een hoge lob. Mạnh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller verovert de bal door een tackle van achteren. Miller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvin - Thamesmead Town FC 0:7

88e minuut.
Kupisz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Torrado de bal. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller draait met de bal, schiet en ... Morgan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Corvin - Thamesmead Town FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Corvin 61%, Thamesmead Town FC 39%.
FC Corvin - Thamesmead Town FC 0:8