Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rózsakert FC 12 Angry Men
off Tactiek Juve Next
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 63.6
very good Schieten outstanding
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Kunsági rent richting de bal. Kunsági passt de bal met de wreef. Klárik rent richting de bal. Klárik geeft een lange en hoge pass. Kreisl krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kreisl rent richting de bal. Kazinczy onderschept slim de pass. Giladi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giladi krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Kazinczy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kazinczy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klárik passt de bal zonder na te denken. Møge rent richting de bal. Møge haalt uit met een fantastische trap. Moreau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Simoni met een sublieme pass. Kreisl rent richting de bal. Giladi met een sublieme pass. Daar is Krasniqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasniqi haalt uit met een fantastische trap. Moreau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Klárik is nu in balbezit. Giladi met een sublieme pass. Møge rent richting de bal. Kreisl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreisl draait met de bal, schiet en ... Moreau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Imboden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simoni rent richting de bal. Simoni geeft de bal voor. Møge rent richting de bal. Møge schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Moreau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Kunsági rent richting de bal. Kunsági passt de bal in één keer door. Giladi probeert naar een medespeler te passen. Kreisl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreisl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Simoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoni geeft een lange en hoge pass. Kreisl kopt de bal weg. Krasniqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasniqi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Giladi kopt de bal weg. Kreisl is nu in balbezit. Kazinczy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kreisl raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krasniqi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Moreau bokst de bal weg.

37e minuut.
Kunsági heeft problemen om de bal te vangen. Kunsági speelt de bal door. Krasniqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasniqi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - 12 Angry Men 0:1

38e minuut.
Møge passt de bal in één keer door. Kreisl is nu in balbezit. Kreisl probeert naar een medespeler te passen. Krasniqi rent richting de bal. Krasniqi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hartmann met een sublieme pass. Daar is Lászka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giladi met een sublieme pass. Daar is Kreisl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreisl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Møge bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden onderschept slim de pass. Imboden geeft een hoge lob. Zagora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rózsakert FC 75%, 12 Angry Men 25%.
Rózsakert FC - 12 Angry Men 0:1

54e minuut.
Giladi heeft problemen om de bal te vangen. Krause is nu in balbezit. Giladi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giladi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

54e minuut.
Simoni probeert naar een medespeler te passen. Kreisl bereikt de bal nog maar net als eerste. Imboden is nu in balbezit. Kreisl onderschept slim de pass. Kreisl haalt uit met een fantastische trap. Moreau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Hartmann rent richting de bal. Kunsági rent richting de bal. Kunsági passt de bal zonder na te denken. Krasniqi rent richting de bal. Krasniqi draait met de bal, schiet en ... Moreau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Galaschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasniqi verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Yalamanchili zijn tegenspeler op de grond. Yalamanchili is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Krasniqi raakt geblesseerd tijdens het duel. Krasniqi wilt de vrije trap nemen. Moreau bokst de bal weg. Kreisl rent richting de bal. Kreisl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - 12 Angry Men 0:2

66e minuut.
Kreisl is nu in balbezit. Møge bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreisl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreisl schiet op doel. Moreau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - 12 Angry Men 0:3

68e minuut.
Simoni met een sublieme pass. Klárik rent richting de bal. Klárik passt de bal zonder na te denken. Kreisl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreisl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Møge is nu in balbezit. Møge geeft de bal voor. Kreisl is nu in balbezit. Kreisl haalt uit met een fantastische trap. Moreau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - 12 Angry Men 0:4

77e minuut.
Krasniqi speelt de bal door. Kreisl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krause is nu in balbezit. Kreisl verovert de bal door een tackle van achteren. Kreisl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gasco komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Krause geeft een lange en hoge pass. Bánki geeft de bal voor. Krasniqi kopt de bal weg. Møge bereikt de bal nog maar net als eerste. Møge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hartmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Møge rent richting de bal. Imboden maakt een afschuwelijke overtreding. Imboden krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Krasniqi speelt de bal door. Kunsági is nu in balbezit. Møge met een sublieme pass. Kreisl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreisl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kazinczy geeft een hoge lob. Gasco kopt de bal weg. Klárik speelt de bal door. Klungelig pakt Kreisl de bal. Kreisl schiet op doel. Moreau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rózsakert FC 67%, 12 Angry Men 33%.
Rózsakert FC - 12 Angry Men 0:4