Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angyalföldi ksk Pámpom FC
AVG Tactiek 001
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
58.9 gemiddelde waardering 61.5
good Schieten excellent
solid Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Mohácsi onderschept slim de pass. Mohácsi geeft een hoge lob. Ecsegi is nu in balbezit. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Pámpom FC 0:1

7e minuut.
Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte passt de bal met de wreef. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Areco geeft een lange en hoge pass. Mohácsi kopt de bal weg. Darnyi heeft problemen om de bal te vangen. Cimpl verovert de bal door een tackle van achteren. Cimpl schiet op doel. Hacsek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
bin Yakub speelt de bal door. Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte passt de bal zonder na te denken. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel. Dixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Dixon bokst de bal weg.

30e minuut.
Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte passt de bal met de wreef. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel. Dixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Pámpom FC 0:2

33e minuut.
Ardesi geeft een hoge lob. Ecsegi kopt de bal weg. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Pámpom FC 0:3

41e minuut.
Böjte probeert naar een medespeler te passen. Ardesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardesi geeft de bal voor. Ecsegi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angyalföldi ksk - Pámpom FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 42%, Pámpom FC 58%.
Angyalföldi ksk - Pámpom FC 0:4

53e minuut.
Hiçkorkmaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schinkmann de bal. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Sargsyan met een sublieme pass. Cimpl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimpl passt de bal met de wreef. Armenakyan rent richting de bal. Armenakyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Majearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Majearu probeert naar een medespeler te passen. Armenakyan rent richting de bal. Sargsyan rent richting de bal. Sargsyan probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cimpl is nu in balbezit. Cimpl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Daar is Böjte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böjte geeft een hoge lob. Ardesi is nu in balbezit. Ardesi geeft de bal voor. Ecsegi maakt een snoekduik en kopt de bal. Dixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Béky geeft de bal voor. Dixon speelt de bal door. Böjte kopt de bal weg. Klungelig pakt Jiménez de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ... Paal! Dixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Darnyi is nu in balbezit. Cimpl onderschept slim de pass. Cimpl passt de bal in één keer door. Armenakyan rent richting de bal. Armenakyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Schinkmann is nu in balbezit. Schinkmann geeft een hoge lob. Cimpl speelt de bal door. Armenakyan heeft problemen om de bal te vangen. Armenakyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
bin Yakub verovert de bal door een tackle van achteren. Böjte onderschept slim de pass. Böjte passt de bal zonder na te denken. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Areco passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Böjte de bal onder controle te krijgen. Armenakyan rent richting de bal. Cimpl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimpl schiet op doel. De bal raakt de paal. Hacsek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Ecsegi is nu in balbezit. Schinkmann verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel. Dixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angyalföldi ksk 39%, Pámpom FC 61%.
Angyalföldi ksk - Pámpom FC 0:4