Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FácánkertTC Beateam FC
1 Tactiek Go Gunners
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
59.5 gemiddelde waardering 66.3
excellent Schieten excellent
solid Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Zeoli probeert naar een medespeler te passen. İskitler heeft problemen om de bal te vangen. İskitler probeert naar een medespeler te passen. Poorter heeft problemen om de bal te vangen. Poorter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Poorter probeert naar een medespeler te passen. İskitler rent richting de bal. Koulocheris is nu in balbezit. İskitler onderschept slim de pass. İskitler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Leclercq heeft problemen om de bal te vangen. Leclercq probeert naar een medespeler te passen. Kari speelt de bal door. Einersen is nu in balbezit. Einersen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Francq verovert de bal door een tackle van achteren. Francq passt de bal in één keer door. Leclercq probeert naar een medespeler te passen. Skřivánek rent richting de bal. Skřivánek schiet op doel. Ben Bella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Einersen stond buitenspel. Cognar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. İskitler kopt de bal weg. Poorter is nu in balbezit. Poorter haalt uit met een fantastische trap. del Moral Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Koulocheris kopt de bal weg. Ilică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilică met een sublieme pass. İskitler rent richting de bal. İskitler schiet op doel. del Moral Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Poorter passt de bal met de wreef. İskitler bereikt de bal nog maar net als eerste. Koulocheris schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Koulocheris krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FácánkertTC 57%, Beateam FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FácánkertTC - Beateam FC 0:0

55e minuut.
Klungelig pakt Pelle de bal. Rocha geeft de bal voor. Kotja onderschept slim de pass. Pálfi rent richting de bal. Pálfi passt de bal met de wreef. Ben Bella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Daar is Kotja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálfi is nu in balbezit. Suev rent richting de bal. Pálfi onderschept slim de pass. Pálfi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Cabassi geeft een hoge lob. Kotja kopt de bal weg. Klungelig pakt Cognar de bal. Pálfi rent richting de bal. Pálfi schiet op doel. Ben Bella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Klungelig pakt Pelle de bal. Rocha is nu in balbezit. Rocha passt de bal met de wreef. Kari probeert naar een medespeler te passen. Skřivánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Bella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Suev bereikt de bal nog maar net als eerste. Einersen verovert de bal door een tackle van achteren. Cognar rent richting de bal. Einersen verovert de bal door een tackle van achteren. Einersen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kotja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotja geeft de bal voor. Poorter kopt de bal weg. İskitler bereikt de bal nog maar net als eerste. İskitler haalt uit met een fantastische trap. del Moral Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FácánkertTC 58%, Beateam FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FácánkertTC - Beateam FC 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FácánkertTC 65%, Beateam FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FácánkertTC - Beateam FC 0:0

114e minuut.
Kotja geeft een lange en hoge pass. Inworp. Leclercq met een snelle inworp. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

117e minuut.
Na een snelle pass probeert Ilică de bal onder controle te krijgen. Ilică geeft een lange en hoge pass. İskitler bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

120e minuut.
Skřivánek verovert de bal door een tackle van achteren. Francq rent richting de bal. Skřivánek onderschept slim de pass. Skřivánek draait met de bal, schiet en ... Ben Bella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FácánkertTC - Beateam FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FácánkertTC 53%, Beateam FC 47%.
FácánkertTC - Beateam FC 0:1