Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:11
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: ufhcsTC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 25799
ufhcsTC Korlat FC
UU5212 Tactiek jjjjjjj
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
66.6 gemiddelde waardering 53.8
formidable Schieten good
formidable Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Inworp. Tyler met de inworp. Milligan is nu in balbezit. Krúdy verovert de bal door een tackle van achteren. Krúdy passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Glavić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coupé. Glavić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Glavić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Varró krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Milligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Milligan geeft een hoge lob. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Korlat FC 1:0

23e minuut.
Tyler met een sublieme pass. Milligan rent richting de bal. Milligan probeert naar een medespeler te passen. Leeuwen rent richting de bal. Leeuwen haalt uit met een fantastische trap. Popol bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tyler verovert de bal door een tackle van achteren. Tyler probeert naar een medespeler te passen. Milligan heeft problemen om de bal te vangen. Milligan geeft een hoge lob. Leeuwen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tyler passt de bal in één keer door. Milligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Milligan passt de bal met de wreef. Leeuwen is nu in balbezit. Leeuwen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Milligan met de inworp. Tyler heeft problemen om de bal te vangen. Tyler geeft de bal voor. Leeuwen springt en kopt de bal. Popol probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Milligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvozdenović onderschept slim de pass. Tyler speelt de bal door. Leeuwen rent richting de bal. Leeuwen draait met de bal, schiet en ... Popol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tytek heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tytek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Korlat FC 2:0

45e minuut.
Inworp. Lafuente Sancha komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Milligan geeft de bal voor. Leeuwen heeft problemen om de bal te vangen. Lettrich is nu in balbezit. Leeuwen onderschept slim de pass. Leeuwen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ufhcsTC - Korlat FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufhcsTC 34%, Korlat FC 66%.
ufhcsTC - Korlat FC 3:0

59e minuut.
Španjol geeft de bal voor. Glavić rent richting de bal. Tovačovský schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tovačovský krijgt een gele kaart. Glavić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Glavić kan niet meer verder spelen. Okoń komt het veld opgelopen.

62e minuut.
MacRaith met een sublieme pass. Daar is Leeuwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portella bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwen onderschept slim de pass. Leeuwen haalt uit met een fantastische trap. Popol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Inworp. Báder komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Tyler passt de bal in één keer door. Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder speelt de bal door. Leeuwen rent richting de bal. Leeuwen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tyler is nu in balbezit. Tyler passt de bal met de wreef. Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder geeft een hoge lob. Leeuwen maakt een snoekduik en kopt de bal. Popol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Lettrich de bal. Popol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Báder kopt de bal weg. Leeuwen is nu in balbezit. Krúdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwen verovert de bal door een tackle van achteren. Leeuwen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Tyler passt de bal zonder na te denken. Španjol bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRaith verovert de bal door een tackle van achteren. MacRaith geeft de bal voor. Leeuwen springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Daar is Portella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lafuente Sancha rent richting de bal. Portella begaat een overtreding. Lafuente Sancha raakt geblesseerd tijdens het duel. MacRaith komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ufhcsTC 33%, Korlat FC 67%.
ufhcsTC - Korlat FC 3:0