Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:11
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Platán Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22729
ASA964 ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB
x1 Tactiek donci
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
58.8 gemiddelde waardering 63.1
very good Schieten formidable
good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Babunski met een sublieme pass. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkovic speelt de bal door. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:1

10e minuut.
Slavkovic met een snelle inworp. Grohlich is nu in balbezit. Grohlich passt de bal zonder na te denken. Sezen rent richting de bal. Sezen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tezer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skovsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Skovsen speelt de bal door. Evan rent richting de bal. Evan haalt uit met een fantastische trap. Kapłański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Slavkovic geeft de bal voor. Russo kopt de bal weg. Grohlich met een sublieme pass. Rühmekorf rent richting de bal. Rühmekorf schiet op doel. Zanette probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Slavkovic onderschept slim de pass. Slavkovic met een sublieme pass. Metsola onderschept slim de pass. Sezen rent richting de bal. Sezen schiet op doel. Zanette probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Reguła rent richting de bal. Reguła geeft de bal voor. Neville is nu in balbezit. Neville haalt uit met een fantastische trap. Kapłański probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Grohlich met de inworp. Tezer rent richting de bal. Slavkovic verovert de bal door een tackle van achteren. Slavkovic probeert naar een medespeler te passen. Grohlich geeft de bal voor. Zanette probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sezen is nu in balbezit. Sezen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASA964 55%, ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 45%.
ASA964 - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:2

54e minuut.
Grohlich geeft een hoge lob. Rühmekorf bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grohlich neemt de hoekschop. Rühmekorf maakt een snoekduik en kopt de bal. Zanette probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Grohlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich speelt de bal door. Slavkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavkovic geeft de bal voor. Sezen maakt een snoekduik en kopt de bal. Zanette probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rühmekorf rent richting de bal. Rühmekorf schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Inworp. Straga met een snelle inworp. Novicki probeert naar een medespeler te passen. Evan bereikt de bal nog maar net als eerste. Evan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Duy Hiền geeft een lange en hoge pass. Rühmekorf rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Russo. Russo krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Daar is Sezen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezen met een sublieme pass. Slavkovic speelt de bal door. Rühmekorf rent richting de bal. Rühmekorf schiet op doel. Zanette verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Tezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Babunski is nu in balbezit. Babunski geeft de bal voor. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen draait met de bal, schiet en ... Zanette kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rühmekorf rent richting de bal. Rühmekorf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:3

82e minuut.
Romppanen passt de bal met de wreef. Babunski speelt de bal door. Sezen rent richting de bal. Sezen haalt uit met een fantastische trap. Zanette maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:4

88e minuut.
Dieci met de inworp. Tezer rent richting de bal. Romppanen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romppanen krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Grohlich geeft de bal voor. Russo kan de bal niet met de borst controleren. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen haalt uit met een fantastische trap. Zanette probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASA964 - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASA964 64%, ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 36%.
ASA964 - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:5