Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:11
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Albert Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12922
ZsozsoCarp.Team Henger
új 442 Tactiek 5-3-2
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen good


2e minuut.
Barišić geeft de bal voor. Daar is Fenyő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wańkowicz rent richting de bal. Wańkowicz haalt uit met een fantastische trap. Tevez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Henger 1:0

6e minuut.
Chirilă passt de bal met de wreef. Nəbi geeft een lange en hoge pass. Dobrotă heeft problemen om de bal te vangen. Szabics is nu in balbezit. Szabics schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Patriak probeert naar een medespeler te passen. Holmvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyő schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fenyő krijgt een gele kaart. Holmvik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Back zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəbi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nəbi krijgt een gele kaart. Wańkowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wańkowicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Tevez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Bagoly bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirilă verovert de bal door een tackle van achteren. Chirilă probeert naar een medespeler te passen. Wańkowicz rent richting de bal. Wańkowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Holmvik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nəbi heeft problemen om de bal te vangen. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wańkowicz haalt uit met een fantastische trap. Tevez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Back bereikt de bal nog maar net als eerste. Back schiet op doel. Tevez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Szabics rent richting de bal. Dubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiński rent richting de bal. Dubiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Chirilă onderschept slim de pass. Chirilă geeft de bal voor. Mizsei heeft problemen om de bal te vangen. Back rent richting de bal. Back draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fenyő probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bagoly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz schiet op doel. Tevez bokst de bal weg.

41e minuut.
Szabics onderschept slim de pass. Szabics speelt de bal door. Dubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiński draait met de bal, schiet en ... Ilouk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZsozsoCarp.Team - Henger 1:1

44e minuut.
Klungelig pakt Mizsei de bal. Mizsei geeft een hoge lob. Szabics kopt de bal weg. Dubiński is nu in balbezit. Dubiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 50%, Henger 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZsozsoCarp.Team - Henger 1:1

70e minuut.
Inworp. Şükürov komt het veld opgelopen. Lemuy komt het veld opgelopen. Kinkladze komt het veld opgelopen. Veres komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Inworp. Bohman komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Nəbi onderschept slim de pass. Nəbi geeft een hoge lob. Obel heeft problemen om de bal te vangen. Kinkladze rent richting de bal. Kinkladze haalt uit met een fantastische trap. Ilouk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Şükürov verovert de bal door een tackle van achteren. Şükürov passt de bal met de wreef. Dubiński rent richting de bal. Dubiński haalt uit met een fantastische trap. Ilouk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Henger 1:2

89e minuut.
Barišić heeft problemen om de bal te vangen. Lemuy geeft de bal voor. Kinkladze kopt de bal weg. Dubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiński haalt uit met een fantastische trap. Ilouk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 52%, Henger 48%.
ZsozsoCarp.Team - Henger 1:2