Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:11
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Allianz Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7246
FcBayern96 Tokaji Aszú
meglátjuk Tactiek E3 att szel szuk
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
55.6 gemiddelde waardering 64.6
excellent Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Várnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kolozsvári is nu in balbezit. Kolozsvári haalt uit met een fantastische trap. Duma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Tokaji Aszú 0:1

5e minuut.
Lalović probeert de bal met de borst te controleren. Fitos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lalović. Lalović krijgt een gele kaart. Fitos raakt geblesseerd tijdens het duel. Gulyás zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Várnai springt en kopt de bal. Duma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Szőke passt de bal met de wreef. Lobanovskij is nu in balbezit. Esterházy verovert de bal door een tackle van achteren. Esterházy schiet op doel. Duma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Tokaji Aszú 0:2

9e minuut.
Daar is Andrejcsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Várnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejcsik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andrejcsik krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Fitos met een snelle inworp. Gulyás bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Machos zijn tegenspeler op de grond. Gulyás raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Fitos geeft een hoge lob. Daar is Fuscão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolozsvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolozsvári haalt uit met een fantastische trap. Duma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Tokaji Aszú 0:3

21e minuut.
Fuscão geeft de bal voor. Lónich kopt de bal weg. Puigbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigbó geeft een lange en hoge pass. Bajzát springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Szőke de bal. Fuscão speelt de bal door. Machos met een sublieme pass. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát schiet op doel. Ágai Kis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Makra verovert de bal door een tackle van achteren. Makra geeft de bal voor. Várnai kopt de bal weg. Kolozsvári rent richting de bal. Kolozsvári draait met de bal, schiet en ... Duma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Tysiąc geeft een hoge lob. Kontor rent richting de bal. Bajzát verovert de bal door een tackle van achteren. Bajzát haalt uit met een fantastische trap. Ágai Kis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Tokaji Aszú 1:3

41e minuut.
Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Makra verovert de bal door een tackle van achteren. Makra geeft een lange en hoge pass. Kolozsvári rent richting de bal. Kolozsvári haalt uit met een fantastische trap. Duma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Andrejcsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Várnai rent richting de bal. Várnai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Tokaji Aszú 1:4

43e minuut.
Kontor rent richting de bal. Kontor geeft een hoge lob. Esterházy is nu in balbezit. Esterházy draait met de bal, schiet en ... Duma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Tokaji Aszú 1:5

45e minuut.
Andrejcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrejcsik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Makra met een snelle inworp. Gulyás geeft een hoge lob. Duma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 61%, Tokaji Aszú 39%.
FcBayern96 - Tokaji Aszú 1:5

47e minuut.
Machos is nu in balbezit. Fitos verovert de bal door een tackle van achteren. Fitos passt de bal in één keer door. Kolozsvári rent richting de bal. Kolozsvári draait met de bal, schiet en ... Duma bokst de bal weg.

53e minuut.
Andrejcsik onderschept slim de pass. Andrejcsik geeft de bal voor. Fitos kopt de bal weg. Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Esterházy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gulyás verovert de bal door een tackle van achteren. Gulyás speelt de bal door. Kolozsvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolozsvári draait met de bal, schiet en ... Duma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Tokaji Aszú 1:6

65e minuut.
Guttmann verovert de bal door een tackle van achteren. Guttmann geeft een hoge lob. Daar is Małaniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolozsvári is nu in balbezit. Kolozsvári schiet op doel. Duma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Szőke kopt de bal weg. Puigbó geeft de bal voor. Bajzát is nu in balbezit. Bajzát haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Tokaji Aszú 2:6

70e minuut.
Várnai rent richting de bal. Gulyás speelt de bal door. Szőke heeft problemen om de bal te vangen. Bajzát is nu in balbezit. Bajzát schiet op doel. Ágai Kis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Ţiclău passt de bal in één keer door. Małaniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Esterházy is nu in balbezit. Esterházy draait met de bal, schiet en ... Duma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lónich geeft de bal voor. Makra met een sublieme pass. Ţiclău bereikt de bal nog maar net als eerste. Várnai onderschept slim de pass. Várnai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Makra bereikt de bal nog maar net als eerste. Makra speelt de bal door. Várnai rent richting de bal. Várnai schiet op doel. Ţiclău probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rákos komt het veld opgelopen. Gosztonyi komt het veld opgelopen. Ordódy komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Gosztonyi is nu in balbezit. Gosztonyi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Makra de bal. Rákos is nu in balbezit. Rákos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ţiclău de bal. Gosztonyi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Tokaji Aszú 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 60%, Tokaji Aszú 40%.
FcBayern96 - Tokaji Aszú 2:7