Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Howedas Sedlec FK Sezimovo Ústí
Běhej! Tactiek okop
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
55 gemiddelde waardering 64.3
solid Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


15e minuut.
Kalán passt de bal met de wreef. Komárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Komárek geeft de bal voor. Paquet rent richting de bal. Paquet schiet op doel. Fingr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Kalán rent richting de bal. Kalán passt de bal in één keer door. Rejžák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejžák geeft een hoge lob. Švadlena maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ťukal maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kalán is nu in balbezit. Kalán speelt de bal door. Švadlena rent richting de bal. Švadlena draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Laskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskai passt de bal zonder na te denken. Dobroň speelt de bal door. Mureşan rent richting de bal. Mureşan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kalán geeft de bal voor. Drahorád maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Drahovzal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Švadlena is nu in balbezit. Švadlena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kalán geeft de bal voor. Štigler kopt de bal weg. Boleslav bereikt de bal nog maar net als eerste. Švadlena verovert de bal door een tackle van achteren. Švadlena schiet op doel. Bako verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howedas Sedlec 48%, FK Sezimovo Ústí 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Howedas Sedlec - FK Sezimovo Ústí 0:0

47e minuut.
Boleslav controleert de bal met de borst. Kolanović geeft een lange en hoge pass. Omáčka probeert de bal aan de voet te houden. Mureşan is nu in balbezit. Mureşan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Omáčka speelt de bal door. Rejžák speelt de bal door. Kalán rent richting de bal. Kalán geeft een hoge lob. Drahorád krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Hruštička onderschept slim de pass. Hruštička probeert naar een medespeler te passen. Kalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalán geeft de bal voor. Drahorád krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Rejžák geeft de bal voor. Štigler kopt de bal weg. Daar is Boleslav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Švadlena rent richting de bal. Švadlena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - FK Sezimovo Ústí 0:1

71e minuut.
Mureşan heeft problemen om de bal te vangen. Tujka onderschept slim de pass. Tujka geeft een hoge lob. Drahorád is nu in balbezit. Drahorád haalt uit met een fantastische trap. Bako kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Paskuda kan de bal niet met de borst controleren. Paskuda passt de bal zonder na te denken. Komárek onderschept slim de pass. Paquet is nu in balbezit. Paquet geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Paskuda kopt de bal weg. Klungelig pakt Drahovzal de bal. Štigler onderschept slim de pass. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád draait met de bal, schiet en ... Bako kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád geeft de bal voor. Bako probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Paskuda passt de bal in één keer door. Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskai met een sublieme pass. Di Caroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Caroi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Howedas Sedlec - FK Sezimovo Ústí 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howedas Sedlec 56%, FK Sezimovo Ústí 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Howedas Sedlec - FK Sezimovo Ústí 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Štigler speelt de bal door. Paskuda onderschept slim de pass. Kalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalán geeft een hoge lob. Drahorád maakt een snoekduik en kopt de bal. Bako kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Švadlena rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - FK Sezimovo Ústí 1:2

100e minuut.
Kolanović is nu in balbezit. Drahovzal geeft de bal voor. Paskuda rent richting de bal. Kalán onderschept slim de pass. Kalán geeft de bal voor. Bako probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drahorád is nu in balbezit. Drahorád draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howedas Sedlec - FK Sezimovo Ústí 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howedas Sedlec 72%, FK Sezimovo Ústí 28%.
Howedas Sedlec - FK Sezimovo Ústí 1:3

112e minuut.
Paquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laskai bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dobroň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobroň geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

117e minuut.
Ťukal rent richting de bal. Ťukal passt de bal met de wreef. Kalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalán geeft een hoge lob. Drahorád springt en kopt de bal. Bako bokst de bal weg.

118e minuut.
Tujka is nu in balbezit. Tujka speelt de bal door. Kalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalán geeft de bal voor. Švadlena springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

120e minuut.
Rejžák passt de bal met de wreef. Ťukal is nu in balbezit. Ťukal geeft de bal voor. Drahorád bereikt de bal nog maar net als eerste. Drahorád haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howedas Sedlec 56%, FK Sezimovo Ústí 44%.
Howedas Sedlec - FK Sezimovo Ústí 1:3