Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIONS of ZdennyKING SK White Crows Křelov
force def Tactiek Havran 1
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.1 gemiddelde waardering 70.8
very good Schieten formidable
good Passen outstanding
excellent Verdedigen formidable


12e minuut.
Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček passt de bal in één keer door. Mosner is nu in balbezit. Mosner schiet op doel. Samson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS of ZdennyKING - SK White Crows Křelov 0:1

12e minuut.
Pignone speelt de bal door. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček rent richting de bal. Jeníček haalt uit met een fantastische trap. Sales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Combes rent richting de bal. Combes geeft een hoge lob. Mosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček rent richting de bal. Jeníček haalt uit met een fantastische trap. Samson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Sobotka geeft een hoge lob. Jeníček kopt de bal weg. Combes rent richting de bal. Combes geeft een hoge lob. Mosner springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Irala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turbatu rent richting de bal. Turbatu passt de bal met de wreef. Pignone is nu in balbezit. Pignone draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Pignone probeert de bal met de borst te controleren. Fabris is nu in balbezit. Fabris geeft een lange en hoge pass. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček schiet op doel. Samson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Radaelli verovert de bal door een tackle van achteren. Radaelli probeert naar een medespeler te passen. Combes heeft problemen om de bal te vangen. Combes geeft de bal voor. Mosner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS of ZdennyKING - SK White Crows Křelov 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONS of ZdennyKING 65%, SK White Crows Křelov 35%.
LIONS of ZdennyKING - SK White Crows Křelov 0:2

55e minuut.
Sobotka geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jeníček stond buitenspel. Mulambo neemt vlug de vrije trap. Pignone is nu in balbezit. Pignone schiet op doel. Mielony bokst de bal weg.

58e minuut.
Benedetich speelt de bal door. Daar is Irala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irala passt de bal zonder na te denken. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu schiet op doel. Mielony bokst de bal weg.

69e minuut.
Znojemský met een sublieme pass. Combes heeft problemen om de bal te vangen. Combes speelt de bal door. Jeníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeníček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Znojemský rent richting de bal. Znojemský passt de bal met de wreef. Mosner rent richting de bal. Mosner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS of ZdennyKING - SK White Crows Křelov 0:3

78e minuut.
Sales passt de bal met de wreef. Turbatu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chacon. Chacon krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Radaelli speelt de bal door. Combes is nu in balbezit. Combes probeert naar een medespeler te passen. Znojemský bereikt de bal nog maar net als eerste. Znojemský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaelli passt de bal zonder na te denken. Combes rent richting de bal. Combes geeft de bal voor. Mosner springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Klungelig pakt Benedetich de bal. Benedetich probeert naar een medespeler te passen. Irala rent richting de bal. Irala geeft een hoge lob. Pignone krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Sobotka geeft een hoge lob. Znojemský rent richting de bal. Znojemský passt de bal met de wreef. Mosner rent richting de bal. Mosner haalt uit met een fantastische trap. Samson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONS of ZdennyKING 64%, SK White Crows Křelov 36%.
LIONS of ZdennyKING - SK White Crows Křelov 0:3