Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CAMLIKOV FC Starobrno Warriors
442NAiS Tactiek T12_A (4-2-2-2)
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.2 gemiddelde waardering 61
weak Schieten incredible
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


3e minuut.
Tekel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekel geeft de bal voor. de la Flor rent richting de bal. de la Flor haalt uit met een fantastische trap. Romeo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FC Starobrno Warriors 0:1

9e minuut.
de la Flor passt de bal zonder na te denken. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon passt de bal in één keer door. Siemieniuk geeft een hoge lob. Roccon krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Romeo probeert naar een medespeler te passen. Hacsek kopt de bal weg. Pondeljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pondeljak geeft de bal voor. de la Flor maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Siemieniuk probeert naar een medespeler te passen. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor met een sublieme pass. Roccon is nu in balbezit. Roccon haalt uit met een fantastische trap. Romeo bokst de bal weg.

18e minuut.
Roccon is nu in balbezit. Roccon passt de bal met de wreef. de la Flor rent richting de bal. de la Flor schiet op doel. Romeo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FC Starobrno Warriors 0:2

19e minuut.
de la Flor is nu in balbezit. de la Flor passt de bal in één keer door. Maškarinec is nu in balbezit. Roccon verovert de bal door een tackle van achteren. Roccon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tekel geeft een lange en hoge pass. Pondeljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pondeljak passt de bal met de wreef. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
de la Flor passt de bal zonder na te denken. Pondeljak rent richting de bal. Pondeljak probeert naar een medespeler te passen. Roccon is nu in balbezit. Roccon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat met een sublieme pass. Siemieniuk is nu in balbezit. Siemieniuk geeft een lange en hoge pass. Roccon springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Siemieniuk passt de bal zonder na te denken. Pondeljak is nu in balbezit. Pondeljak geeft de bal voor. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FC Starobrno Warriors 0:3

27e minuut.
Hacsek passt de bal zonder na te denken. Pondeljak rent richting de bal. Pondeljak geeft de bal voor. de la Flor krijgt zijn hoofd ertegen. Romeo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FC Starobrno Warriors 0:4

30e minuut.
Elrich geeft een lange en hoge pass. Slavětínský heeft problemen om de bal te vangen. Bögli geeft een lange en hoge pass. Roccon is nu in balbezit. Roccon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Papale geeft de bal voor. Jurat is nu in balbezit. Jurat passt de bal met de wreef. Pondeljak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pondeljak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is de la Flor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Flor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FC Starobrno Warriors 0:5

37e minuut.
Tekel onderschept slim de pass. Tekel geeft een lange en hoge pass. Roccon is nu in balbezit. Roccon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FC Starobrno Warriors 0:6

37e minuut.
de la Flor passt de bal in één keer door. Roccon is nu in balbezit. Roccon passt de bal in één keer door. Daar is de la Flor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Flor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FC Starobrno Warriors 0:7

41e minuut.
Sobieszczański verovert de bal door een tackle van achteren. Sobieszczański geeft een hoge lob. Roccon rent richting de bal. Roccon schiet op doel. Paal! de la Flor controleert de bal met de borst. de la Flor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FC Starobrno Warriors 0:8

43e minuut.
Elrich is nu in balbezit. Roccon onderschept slim de pass. Roccon passt de bal met de wreef. Pondeljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pondeljak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CAMLIKOV 78%, FC Starobrno Warriors 22%.
FC CAMLIKOV - FC Starobrno Warriors 0:8

50e minuut.
Tekel passt de bal in één keer door. Maškarinec is nu in balbezit. Pondeljak verovert de bal door een tackle van achteren. Pondeljak geeft een hoge lob. de la Flor krijgt zijn hoofd ertegen. Romeo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Daar is Sysel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siemieniuk is nu in balbezit. Siemieniuk passt de bal zonder na te denken. de la Flor is nu in balbezit. de la Flor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FC Starobrno Warriors 0:9

59e minuut.
Hacsek speelt de bal door. Pondeljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pondeljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pondeljak geeft een hoge lob. de la Flor springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FC Starobrno Warriors 0:10

61e minuut.
Hacsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacsek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baier de bal. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FC Starobrno Warriors 0:11

63e minuut.
Hacsek met een sublieme pass. Pondeljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pondeljak geeft een hoge lob. de la Flor krijgt zijn hoofd ertegen. Romeo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FC Starobrno Warriors 0:12

67e minuut.
Klungelig pakt Baier de bal. Pondeljak rent richting de bal. Pondeljak passt de bal zonder na te denken. de la Flor bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Flor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Jurat passt de bal zonder na te denken. Tekel probeert naar een medespeler te passen. Pondeljak rent richting de bal. Pondeljak geeft een lange en hoge pass. de la Flor springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hacsek kopt de bal weg. de la Flor rent richting de bal. Savu verovert de bal door een tackle van achteren. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de la Flor rent richting de bal. de la Flor geeft de bal voor. Roccon is nu in balbezit. Roccon schiet op doel. Romeo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Hacsek probeert naar een medespeler te passen. Pondeljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pondeljak geeft de bal voor. de la Flor rent richting de bal. de la Flor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FC Starobrno Warriors 0:13

84e minuut.
Roccon passt de bal in één keer door. Pondeljak rent richting de bal. Pondeljak geeft een lange en hoge pass. de la Flor maakt een snoekduik en kopt de bal. Romeo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CAMLIKOV - FC Starobrno Warriors 0:14

88e minuut.
Hacsek passt de bal met de wreef. Savu met een sublieme pass. Siemieniuk met een sublieme pass. de la Flor rent richting de bal. de la Flor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CAMLIKOV 80%, FC Starobrno Warriors 20%.
FC CAMLIKOV - FC Starobrno Warriors 0:14