Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Torfnase FC Birkenfeld
an Tactiek 532F04R
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 56.4
good Schieten very good
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Schönewolf controleert de bal met de borst. Saaret met een sublieme pass. Delling rent richting de bal. Delling passt de bal zonder na te denken. Castro rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Delling probeert naar een medespeler te passen. Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schönewolf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schönewolf krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Bäuerle kopt de bal weg. Schönewolf kan de bal niet met de borst controleren. Delling is nu in balbezit. Delling schiet op doel. Achatz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - FC Birkenfeld 0:1

14e minuut.
Daubert geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delling met de inworp. Saaret bereikt de bal nog maar net als eerste. Saaret geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lakota heeft problemen om de bal te vangen. Aldenrath rent richting de bal. Lakota maakt een afschuwelijke overtreding. Lakota is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
Daubert is nu in balbezit. Daubert geeft de bal voor. Saaret rent richting de bal. Saaret geeft de bal voor. Castro springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - FC Birkenfeld 0:2

40e minuut.
Saaret is nu in balbezit. Schönewolf probeert naar een medespeler te passen. Saaret probeert naar een medespeler te passen. Delling is nu in balbezit. Delling haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Inworp. Delling met een snelle inworp. Saaret rent richting de bal. Saaret geeft een lange en hoge pass. Castro maakt een snoekduik en kopt de bal. Achatz bokst de bal weg. Chislari rent richting de bal. Chislari schiet op doel. Achatz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 64%, FC Birkenfeld 36%.
Torpedo Torfnase - FC Birkenfeld 0:2

47e minuut.
Picard passt de bal met de wreef. Aldenrath is nu in balbezit. Aldenrath geeft een lange en hoge pass. Böger rent richting de bal. Böger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Delling passt de bal met de wreef. Saaret bereikt de bal nog maar net als eerste. Saaret probeert naar een medespeler te passen. Castro rent richting de bal. Castro draait met de bal, schiet en ... Achatz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Torfnase - FC Birkenfeld 0:3

72e minuut.
Delling met een sublieme pass. Garthe geeft de bal voor. Schönewolf rent richting de bal. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Torfnase 48%, FC Birkenfeld 52%.
Torpedo Torfnase - FC Birkenfeld 0:3